Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a féltékenységem?
Figyelt kérdés
Van a kiszemeltem és még annyira nem ismerjük egymást. Az anyukáját látom, hogy más lányoknak a képét likeolja meg volt akinek írta milyen szép(egyébként van barátjuk a nagyrészének) és féltékennyé tesz ez. A fiú meg a lányok közt nincs semmi de akkor is. Félek, hogy azért mert örülne ha velük lenne inkább. Lehet túlzás de tetszik a fiú és így kissé zavar.2021. ápr. 6. 18:18
1/14 anonim válasza:
Hát szerintem nincs ebben semmi különös :D az anyja egy külön ember, semmi közöd hozzá MÉG.
3/14 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂
2021. ápr. 6. 18:34
4/14 anonim válasza:
Mivel hogy még együtt sem vagytok egyáltalán nem lenne jogos, még akkor sem ha a srác likolna képeket. Így meg hogy az anyja, így kifehezetten nevetséges xd
7/14 A kérdező kommentje:
Jol van na baratnom is folyton panaszkodik h a baratjanak a szulei nem kedvelik es azt mondta h engem se fognak mert a szulok ilyenek:(
2021. ápr. 6. 19:56
8/14 anonim válasza:
A szülők akkor nem kedvelnek, ha okot adsz rá. Ribi vagy, látszik, hogy nem illesz a sráchoz (mondjuk drogos vagy, ő meg jó tanuló), ha azt látják, hogy melletted boldogtalan stb. Persze csak ha egészséges szülőkről beszélünk.
Van az a véglet, amikor a pasi 30 évesen is anyu kicsi fia (lásd Anyós-após kategória).
9/14 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy te nem lehetnel itt es nem irhatnal ki kerdeseket sem, mert kb. 12 eves lehetsz. Erzelmileg, erettsegben meg inkabb 10...
10/14 anonim válasza:
Ha nem fognak kedvelni az azért lesz mert elmebeteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!