Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak vagy mi legyen?
Sziasztok, megkérdeznélek erről titeket is hátha tud valaki hasznosat mondani most nekem.
Az a helyzet hogy volt egy alakulóm régebben de bizonyos okból nem jött össze, miatta. Idővel megint felkeresett és próbálkozott nálam sokáig de elutasítottam, részben azért amit régebben csinált (nem nagy dolog amúgy). Hiába tett akármit és akart engem, nem foglalkoztam vele, elküldtem. Akkoriba nekem nagyon zavaros időszakom volt.. Ez pont egy éve történt. De amint kitisztult a fejem megbántam az egészet, rájöttem hogy mindig is ő volt nekem a legjobb. Nemrégiben megtudtam hogy mással van. A napokban pedig láttam is őt. Megint eszembe jutott régebben is akkoriba miért tetszett meg nekem... Történt ami történt, ezek nem nagy hibák voltak, de megbántam hogy eldobtam magamtól. Felkavaró volt látni, én nagyon akarom őt. De nem tudok most tenni ennek érdekében mert mással van. Mit csináljak? Keressem meg és mondjam el ezeket neki? Kevés rá az esély hogy otthagyna mást értem, nem is várom el. Vagy pedig várjak még ezzel míg újra szingli lesz és akkor lépjek? Voltatok ilyenbe már, mit tennétek?
Túl kellene lépned a múlton.
Az is lehet hogy sosem lesz vége a kapcsolatának, és tegyük hozzá hogy valószinűleg okkal nem müködött a dolog köztettek.
Elég rövid az élet hogy évekig várj valakire,ismerkedj addig te is ne zárkózz el a lehetőségektől mert meglehet hogy hiába vársz és ott találod magad hogy a fiatal éveid elvesztek feleslegesen.
Az első válaszoló szerintem már fél lábbal a sírban van, hogy ilyeneket ír :D komolyan még azt a maradék életkedvem is elvette ami volt.
Amúgy szerintem keress mást.
2-es
Csak volt egy ismerösöm aki több évig szenvedett egyedül mert várt a nagy ő-re akit anno ő dobott el. Aztán nem fogta fel hogy a nagy ő már réges rég túllépett rajta.
Azt hiszem kérdező esetében is ez van, már rég lezárta az exe mert új párja van és lehet reménykedni hogy talán egyszer újra összejön a dolog, de ez olyan mint egy szelvénnyel elvinni a lottó ötös, valószinűtlen finoman fogalmazva, a kérdező pedig beletolja az összes pénzét a reménybe ahelyett hogy addig is élné az életét ismerkedne stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!