Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért várják el a baby sietter...

Miért várják el a baby sietterektől hogy főzni tudjon és jogosítványa és autója legyen?

Figyelt kérdés
Lehetnék e úgy baby sitter hogy iskolából haza kisérek meg oda egy tizéves gyereket busszal?

2019. okt. 7. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindenhol várják el, de ahol igen, ott is érthető: ha éhes, jó lenne ha nem halna éhen, jogsi-autó meg előny, ha vinni kell valahova a gyereket.

Csak arra, hogy suliba kísérj valakit, nem fognak felvenni szerintem, tízéves gyerek azt már megoldja egyedül, ha meg nem, akkor kéne a jogsi.

2019. okt. 7. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk, nem akarják buszoztatni a gyereket. Egyébként ez teljesen egyén függő, hogy ki mit vár el. Mondjuk attól aki elvárja, hogy furikázd a gyereket én több pénzt kérnék, lévén a benzin nem ingyen van.
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Mert így a házicseléd is megvan, meg sok helyen messze van a suli.

És sok helyen aput is kell..."ápolni".

4/11 anonim ***** válasza:

Mert ha a gyerek éhes és a szülőknek indulás előtt nincs idejük főzni akkor neked kell. A suli meg lehet elég messze van, vagy nem biztonságos arrafelé a tömegközlekedés. Esetleg csak a gyerek kényelmét akarják.

Hogy lehetsz e, kérdezd meg az adott családot. Nyilván ha két utcára van a suli akkor nem szükséges a jogosítvány, meg ha valamelyik szülő mindig főz vagy adnak neked pénzt hogy rendelj kaját a gyereknek akkor főzni se kell tudni.

2019. okt. 7. 18:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a bébiszitter a házimunkát is megcsinálja és autóval viszi-hozza a gyerekeket. Hetente háromszor jön, kb. napi 6-7 órát van itt. De mivel a házimunkát is elvégzi, így elég magas órabért kap.
2019. okt. 7. 18:17
 6/11 anonim ***** válasza:
51%

1. Hogy ha a gyerek éhes,akkor ne éhezzen.

2. Ha a gyereknek kell menni pl.:balettre,akkor ne buszozzon.

2019. okt. 7. 18:18
 7/11 anonim ***** válasza:
3-# vicces figura.
2019. okt. 7. 18:28
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Lehet vicces, de nem ritka eset.

Munkatarsam meg hazivideot is csinalt.

2019. okt. 7. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:
48%

Mert ez egy ember "komolyságát" is tükrözi. Nem azt mondom, hogy lerakni a jogsit, vagy az, hogy tud főzni olyan nagy dolog, de azért nem is kicsi.

A saját gyerekemet pedig nem szívesen bíznám rá egy olyan ember felügyeletére aki gyakorlatilag egy 3-as érettségin kívül semmit sem tud felmutatni.

2019. okt. 7. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Voltam gyerekcsősz és nem vállaltam házimunkát.

Hogy lehet úgy más gyerekére felelősséggel vigyázni, ha közben főzöl, porszívózol vagy klotyót takarítasz?

Jogosítványom is volt, több éves gyakorlattal, de a saját autómat nem használtam erre. Egy kocsival nem csak benzinköltség van. Aki igényli, hogy a gyereket furikázzam, az biztosítson kocsit, vagy megyünk taxival.

Egyszer volt egy szarrágó, elküldött minket az Állatkertbe és az én jegyemet nem akarta fizetni. Na, őnáluk aznap voltam utoljára.

Mégis mindig volt munkám és a különbség elenyésző volt a csicskáztatotté és az enyém között.

2019. okt. 7. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!