Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ráírni, szerintetek mit csináljak?
Van egy srác akivel hetek óta beszélgetek, eddig majdnem minden nap fel is hívott, viszont hétfőn volt egy kisebb nézeteltérésünk és egy kicsit flegma/arrogáns módon lezárta a beszélgetést. Azóta egyáltalán nem is keresett, én pedig nem mertem írni neki... Nem tudom, hogy mit gondolhat most rólam, illetve hogy akarja e egyáltalán folytatni. Nekem nagyon hiányzik, azt hiszem érzek iránta valamit, de túl gyáva vagyok írni neki :( kínos lenne ha megint lerázna.
Szerintetek mit csináljak?
Hibásnak érzed magad?
Mert ha nem, akkor mondd meg neki nyugodtan, hogy megbántott, biztos elnézést kér, ha fontos vagy neki.
Ha viszont igen, akkor kérj te bocsánatot, vagy mondd meg neki, hogy nem akartad megsérteni/megbántani.
Írj rá és kérdezd meg hogy most mi van. Haragszik?
Vagy kezdeményezd most te a hívást, és beszéljétek meg
Semmit. Így büntet, neki lehet csak igaza. Nem látja be ha valamit rosszul tett, ezt mutatja a későbbi reakciója is. Mindez egy apróságért, mi lett volna akkor komolyabb témánál?
Kezdeményeztél is (pedig nem csináltál semmi rosszat), megtetted amit lehet. Ennyire tart, ennyi érdekled, miért kéne erőlködni tovább?
Külön kell választani te mit érzel és azt, hogy a másik mit gondol, érez vagy hogyan viselkedik veled. Hiába vannak esetleg érzelmeid iránta, az önmagában nem ér semmit, ha nem tisztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!