Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Már régóta tetszik, de ő nem tudja, mert mikor elakartam mondani neki, akkor barátnője lett, de azóta is nagyon rossz érzès, hogyha bármikor beszèlgetünk még megsem tudom így ölelni meg mindig arra gondolok, ha láttom, hogy rohadtul szeretnék vele mégtöbbet beszélni, és nagyon rossz, hogy ő nem tudja, de ezek az érzèsek bennem vannak. Mit tudok tenni ez ellen?2021. márc. 30. 21:36
1/3 anonim válasza:
Bevallod neki körübelül csak ezt,össze kell szedned magad s elmondani neki,szurkolok fiúként.
2/3 anonim válasza:
Szia! Lehet hülyén hangzik. De ha már nincsen barátnője én azt tudom tanácsolni, hogy holnap úgyis április elseje van. Vegyél jóó nagy erőt és mond el neki hogy mit érzel. Esetleg ha ő nem viszonozza, akkor mond neki hogy meg tréfáltad és utána te is tisztábban látsz ez után.
3/3 anonim válasza:
Őszinteség és legalább kiderül, hogy ő is így gondolja-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!