Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretett már így valaki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretett már így valaki?

Figyelt kérdés
Szerelmes voltam egy srácba kb fél évig. Kiszerettem belőle, aztán egy hét múlva úgymond visszaestem és megint beleszerettem. Most megint kiszerettem belőle, vagyis nem vagyok belé szerelmes, viszont még mindig rengetegszer rá gondolok és szeretem is még, csak nem azzal az igazi szerelemmel. Lehetséges hogy ez a hullámzás azért van mert számomra ő az igazi? Még mindig ő a szívem vágya és senki más nem fogott meg azóta még csak fele ennyire sem.

2021. márc. 28. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont ugyanígy vagyok..

Szerintem lesz más aki ha ugyanannyira nem is, de valamennyire megfog és csak rá fogsz koncentrálni, teljesen rá fogsz hangolódni úgy hogy csak ő lesz az életed középpontja. Persze megértem ha szerinted az a fiú az igazi neked, nem hiába érzed ezeket belül, tudom mennyire kivételes és különleges minden ami csak róla szól. Lehet hogy tényleg egész életedben csak rá fogsz igazán vágyni, hiába lesz más. Ha meglátnád vagy valami akkor ugyanúgy hatással lenne rád. Szerintem ez életünk végéig bennünk marad, ha róla van szó elfog az a különlegesség ami számodra elválasztja minden másik fiútól. Tudom milyen. De lesz más, aki ha hasonlót ér el nálad akkor minden jobb lesz és rá tudsz majd koncentrálni, vele akarsz lenni. Lehet hogy már aztán az a fiú nem fog érdekelni úgy és nem gondolsz már rá intenzíven, de benne van hogy még akkor is hatással lesz rád. Viszont az is fontos tényező, hogy milyen az a fiú, miként viselkedett veled. Ha lehetne valamit kezdeni és lehet rá esély hogy legyen valami, akkor merj lépni, ez nagyon fontos ne csak várd a csodát, ilyen esetben tényleg muszáj tenni akár lányként is. Ha nyerhetsz vele akkor tegyél valamit nyiss felé. De ha csak ignorált, játszott veled vagy hülyített és sose volt szándéka akkor hagyd. Ha tisztán átlátod majd a dolgokat akkor rájössz hogy semmi értelme. Sajnos be kell látni. Ha ennyire odavagy valakiért aki talán semmibe nem néz, akkor ne aggódj nem kár érte nem érdemli meg hogy rajongj érte. Nem érdemel ekkora figyelmet. Egyedül csak majd az aki mindent megtesz érted.

2021. márc. 28. 23:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Ennél empatikusabb édesebb szöveggel még nem találkoztam🥺🥺🥺

Ezzel a fiúval az a probléma hogy a tökéletes ideálom.

Tehát én elképzeltem egy úgymond "álompasit" és egyszer csak megláttam sétálni az utcán. Szinte mintha nekem teremtették volna mintha én magamnak csináltam volna. Egy fél éve beszéltünk én meg beleszerettem. Találkoztunk is egyszer kétszer de mindent elrontottam azzal hogy ennyire rajongtam érte. Megértem hogy ennyire ignorál most főleg hogy mint kiderült rémes érzelmi állapotában találtam rá akkor. Azóta írtam neki és leírta mi a baja velem és hogy miért nem fogunk beszélni többé meg ilyenek. Tudom hogy nem utál, de taszítom. Én meg nagyon szeretem így vagy úgy ez van. Tudom, hogy megérdemli, hogy szeressék. Jó ember. Szeretem.

2021. márc. 28. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha azért taszítod, mert szeretettel voltál felé, akkor hidd el, nem olyan jó ember, mint hiszed most róla.

Vagy tulajdonképpen mi baja veled?

2021. márc. 28. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan érzek egy fiú iránt, lassan másfél éve. Volt úgy, hogy biztosan tudtam, hogy már a kiszeretés fázisában tartok, de aztán azon kaptam magam, hogy újra a közösségi oldalakon kutatok utána, újra elképzelem, újra a fotóit nézegetem. De ő eddig nem igazán mutatott érdeklődést az irányomban, szóval nem merek lépni. Az elején nem mertem hozzászólni és a közelében durván izzadtam.

Már egy csomó "levelet" írtam neki egy füzetbe, amiket néhanapján visszaolvasok. Sokszor majdnem közöltem vele, hogy „Bocsi, beléd szerettem.“

Csak rá vágyok. Kissé kellemetlen ez az örökös várakozás, olyan, mintha belülről egy fémszerkezet feszítene szét.

De, kissé elkanyarodtam a lényegtől. Szóval igen, ez a ki-be szeretős dolgot nekem is volt szerencsém megtapasztalni.

2021. márc. 29. 00:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát úgy lényegében az volt a baja velem hogy nagyonnagyon megőrültem érte. Fura mert minden nap látom is mert egy helyen szoktunk lenni és sokszor néz meg azt hiszem sokszor is vagyok téma de nagyon nem jókat mesél rólam abban biztos vagyok.
2021. márc. 29. 00:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Fix úgy vagyok mint a négyes. Én is elkezdtem megutálni, aztán mégse utáltam, hanem sírtam érte. Fotókat nézegettem róla, nyomoztam a közösségi oldalakon, ismerőseit is nézegettem, mindent. Elképzeltem milyen lehetne vele aztán szomorú lettem mert mi van ha nem lesz így.

A mi történetünk elég komplikált, mert nem is egy nyelvet beszélünk meg amikor ő elkezdett jeleket mutatni, akkor én kerültem meg ignoráltam egy csomót. Ügyes vagyok:) így most azt hiszi hogy nem érdekel:) pedig nagyon. Na de mindegy

2021. márc. 29. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Elmosolyodtam, ahogy olvastam a kérdést meg a válaszokat, eszembe juttattátok az első szerelmemet:)

Alapvetően ilyenkor azt kell tudatosítani magunkban, hogy normális, ha valaki nyomot hagy bennünk. Egyáltalán nem "kell" elfelejteni, minél görcsebben próbálkozol, annál megszállottabb leszel.

Lehet, hogy az útjaitok összefutnak még, lehet, hogy csak azért volt az életedben, hogy megtanítson valamit.

Egyszerűen van, hogy a szeretetet, amit át szeretnénk adni, valaki nem tőlünk szeretné megkapni, és ez teljesen normális.

Úgy kell felfogni, hogy több lettem általa, jobban megismertem önmagam és már tudom, hogy mihez hasonló érzést keresek. Ne aggódj, bőven lesznek még emberek az életedben, akik miatt megkérdőjelezed a szeretet fogalmát és biztos vagyok benne, hogy lesz, aki ugyanezt viszonozni is fogja, a megfelelő helyen és időben:)

Anno azt hittem, meghalok, annyira fájt, hogy nem akart tőlem semmit, mikor én viszonzást nem várva mindent odaadtam volna neki, de ilyenkor arra kell gondolni, hogy ha szereted, akkor azt szeretnéd, ami neki a legjobb és amire ő vágyik. Ilyen az önzetlen és feltétel nélküli szeretet:)

Minden nap eszembe jutott, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy ha eszembe jut, már nem fáj, hanem mosolygok, hogy "volt egy ilyen is".

Nálad is eljön ez a pont és az az ember, aki majd kivált belőled egy teljesen új érzést!:)

21/l

2021. márc. 29. 21:32
 8/8 A kérdező kommentje:
💗💗💗Mindig a legjobbajat kívánom neki. Szép életed, jó barátokat. Hátha beválik, mert tudom hogy szomorú..
2021. márc. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!