Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezek jelek vagy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek jelek vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki már régóta tetszik, osztálytársam. De most fél éve már nem csak tetszik hanem szeretem is. Rengeteg dolgot tudok róla, egyrészt szoktam figyelni a suliban is hogy mi történik körülötte meg hát ugye az internet. Először is van egy csaj a suliba akit már meg is ölelt, meg egy csomót van vele, néha mellé ül órán. Egyértelműen tetszett neki a csaj, viszont most már inkább barátok. Illetve hát van barátnője a srácnak, nem annyira rég óta, úgyhogy BIZTOS hogy már csak barátok.

És mostanában észrevettem hogy volt egy pár alkalom amikor szemeztünk, nagyon rendes velem (oké mondjuk sztm mindenkivel rendes) múlt héten majdnem az egész osztálynak be kellett mennie a suliba, és mi meg még kb. 4 ember egy külön terembe kerültünk, szóval beszélgettünk is, meg véletlen összefejeltünk, illetve párszor rám mosolygott /nevetett (de nem KI nevetett, hanem csak aranyosan) És még online órákon is volt hogy ő segített egy jobb címet találni a prezentációmhoz, pedig a többi ppt ről nem is mondott még véleményt se.

Szóval szerintetek ezek jelek, tekintve hogy van barátnője (ha még nem szakítottak, bár 3 hete láttam őket sétálni), vagy csak beképzelem az egészet?

2021. márc. 18. 18:15
A kérdező szavazást indított:
Igen, ezek jelek
Nem, csak beképzeled az egészet
28 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak barátkozni akár veled
2021. márc. 18. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és hány éves a fiú?
2021. márc. 18. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jelent semmit sajnos
2021. márc. 18. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak szimpla kedvesség. Nyilván azért van a barátnőjével, mert őt szereti, vele akar lenni.
2021. márc. 18. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnője, van barátnője, most meg vagy te, aki egy kis nevetgélésre meg beszélgetésre azt hiszi, hogy szerelmes belé. Jó lenne, de szerintem nem. :)
2021. márc. 18. 18:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem jelek:(

Megértelek én is naaggyon sokáig voltam így egy sráccal, szerelmes voltam belé és mindenbe próbáltam belelátni ilyesmit. De aztán biztosra kiderült hogy ő nem viszonozza.

A lényeg hogy azóta van barátom, és tapasztalatból mondhatom hogy teljesen más ha egy fiút "úgy érdekelsz". Tudom hogy mit érzel, szóba sem jöhet más lehetőség ilyenkor:D de hallgass rám

2021. márc. 18. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem akar megbántani
2021. márc. 18. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez is előfordulhat, mert bár sose mondtam ki neki hogy mit érzek, van rá esély hogy tudja...
2021. márc. 18. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Az a jel, ha megfogja a kezed, és megcsókol.
2021. márc. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!