Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl egy lányon?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki nekem nagyon bejött és nagyon úgy tűnt hogy neki is bejövok. Smaroltam vele bulikon ő akkor már józan volt legtöbbször nagyon kedves volt velem vele aludtam a hbkban. Aztán egyszer csak beflegmult velem az üzeneteimre csak szavakban válaszolt úgy hogy előtte mindig ő irt rám. Először azt hittem, hogy megbántottam valamivel de megkérdeztem a legjobb barátnőjét és ő nem tudott róla semmit. Aztán a Kovi buliban már másik fiúval smarolt és vele csinált mindent. Ekkor felhívtam az egyik lanybaratomat aki mondta, hogy végig játszott velem ez a lány és próbáljam meg elfelejteni. Viszont állandóan a fejemben jár hogyan tudnék rajta túllépni és elfogadni hogy nem az én hibám?2021. márc. 28. 22:42
11/21 A kérdező kommentje:
elég érdekes az biztos:)
2021. márc. 29. 10:15
12/21 anonim válasza:
Hat esetleg irj neki hogy ez mi a banat vagy hogy most ezzel mar megint mit akar elerni
13/21 A kérdező kommentje:
most össze veszett azzal a másik fiúval. Én már nem értem mi van
2021. márc. 29. 10:30
14/21 anonim válasza:
Na es ha osszeveszett vele akkor mar jo vagy te is mi hat ez gaz inkabb hagyjad ezt a not
15/21 A kérdező kommentje:
csak nem tudom elfelejteni mert mindig az jár a fejemben amikor smárolunk
2021. márc. 29. 11:15
16/21 anonim válasza:
Hat figyelj te tudod de nagyon tekintsd at a lehetosegeid meg hogy miert lenne o jo neked en csak ugy tanacsolom hogy megis inkabb keress mast ha tudsz.
17/21 A kérdező kommentje:
csak már bizonytalan vagyok a lányokkal mert ezelött is játszottak velem és már ez elég szar érzés
2021. márc. 29. 11:51
18/21 anonim válasza:
Akkor játszanak veled, ha hagyod magad.
Ezt a lányt én törölném mindenhonnan, nemhogy még agyalnék rajta. Dobta őt a másik srác, erre jó vagy neki te is.
19/21 A kérdező kommentje:
rendben törlöm köszi a tanácsot
2021. márc. 29. 13:46
20/21 anonim válasza:
Így tanul az ember, az lenne baj, ha nem lennél bizonytalan a lányokkal, így tudsz majd jobban átlátni rajtuk. Ne add fel! Én is azt mondom, hogy lehetőség szerint, hagyd ezt a lányt, meg ha el akarod felejteni, akkor előbb biztosnak kéne lenned abban, hogy tényleg el akarod e felejteni.. Keress, vagyis inkább találj olyat, akinek csak te kellesz, akit nem kellett keresni, mert ő keresett meg téged.😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!