Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan veled, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veled, hogy elengedtél valakit szinte teljesen, majd váratlanul jóra fordultak a dolgok?

Figyelt kérdés

Tehát valaki miatt sokáig "küzdöttél", vagy kitartottál amellett, hogy esetleg lehet valami. Viszont meguntad vagy szimplán úgy döntöttél, hogy hagyod a francba. (Pl. Már nem írkáltál neki, nem kezdeményzetél semmit sem stb.)

Majd ezután idővel úgy alakultak a dolgok, hogy "összejött" végül az eredeti szándékod.

Volt már veletek ilyen? És hogyan történt?

2021. márc. 27. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt ilyenben részem, de biztos jó lehet megélni. :D
2021. márc. 28. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Volt igen.

Velem ez úgy történt hogy a fiút szerettem volna nagyon megkapni, adtam jeleket neki, nagyon sokat beszélgettünk, kb minden nap és egyszer csak azon vettem magamat hogy egyszerűen nem írok neki már annyira sokszor mint régebben, nem vagyok vele annyira nagyon nagyon kedves, kicsit beleuntam, aztán pár napra rá osszejottunk mert kiderult hogy a fiú is érez valamit csak nem mondta.

2021. márc. 28. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!