Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Fiú-lány barátságban többet kezdtetek el érezni, mi lett a vége?2021. márc. 25. 08:36
2/6 anonim válasza:
Igen, az első kapcsolatom így indult 13 éves koromban. Még mindig együtt vagyunk, 5 éve 18L
3/6 anonim válasza:
Mentem friendzoneba a többi 20 mellé
4/6 anonim válasza:
Nekünk annyi lett a vége hogy szexeltünk néhányszor. Úgy amúgy már nem beszélünk. Szerintem nem érdemes elrontani egy jó barátságot ezekkel, én ha még egyszer tehetném nem csinálnám.
5/6 anonim válasza:
Nagyon debilnek hangzik de miután kiderült csak erősebb lett a barátságunk 😅
6/6 anonim válasza:
Nekem többször volt ilyen, hogy nagyon jó barátságot akakítottunk ki. Kis idő múlva bevallotta, hogy milyen jó lenne, ha több lenne köztünk. Én általában ettől az egy mondattól fejvesztve menekültem, és azt javasoltam, maradjunk inkább barátok, vagy találtam mindig valami kifogást, hogy miért nem akarok kapcsolatot. Ezek után még párszor beszéltünk, de nemsokára elmaradoztunk. Sajnos általában a barátságok az egyoldalú vonzalomra rámennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!