Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú..Bővebben lent.!?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú, de neki más tetszik. És már megtudta, hogy nekem ő tetszik, de figyelmen kívül hagyta. Ha összefutok vele véletlen a utcán, akkor inkább elmegyek onnan, mert pánikba esek. Nagyon aranyos srácnak tűnik és olyan anno 6 éve egy órára jártunk, akkor beszélgettünk pár szót utoljáta. Mit tegyek? Ráírjak?2021. márc. 22. 23:04
1/5 anonim válasza:
Ne. Miért akarsz megalázkodni előtte? Nyilván ha o tisztaban van vele, hogy neked tetszik o, es ha te kicsit is tetszenel, mar lepett volna, DE mivel neki más tetszik, nem te ezert abszolut nem tesz lepeseket feled. Hidd el lesz majd egy olyan fiu aki nem csak neked fog tetszeni, hanem te is neki és nem te kell lepeseket tegyel utana.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én nem írnék rá még ilyen korán, mert sajnos a fiúk képesek gúnyt űzni a csajokból, és akkor elég kellemetlen helyzet alakulhat ki ebből főleg ha közös a társaságotok.
4/5 anonim válasza:
Ha a fiú akarna valamit, akkor már lépett volna, de neki más tetszik.
5/5 anonim válasza:
Ahogy a többiek írják... Szerintem sem kellene ráírnod ezer meg ezer cuki srác van a földön akik majd szerelmet vallanak neked😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!