Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki tud nekem írni szerelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud nekem írni szerelmes, romantikus sztorikat/történeteket, amik akár veletek történtek meg? :)

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon szeretek ilyen történeteket olvasni, de ha tudtok olyan weboldalt, ahol ilyenek vannak, azt is megköszönném:)

L

2021. márc. 22. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

...Ujjakat érzettem a hátamon. Fel-le, fel-le. Nem fordultam meg. Majd valaki, aki a hátamat piszkálta, az állát a vállamra tette és a két kezével elől átölelt.

-Szia – suttogta a fülembe.

Ezt a hangot bárhonnan fel ismerem. Magor volt az. Sosem volt köztünk semmi inkább csak ez a se veled se nélküled kapcsolat. Elkezdte a hasamat simogatni, majd a derekamat, ha nem lépek közbe most, akkor a fenekemet fogja meg.

-Ne - szóltam rá.

Elengedett. A szobám felé vettem az irányt, majd hátrafordultam. Nem tudtam miért, de Magor megindult felém.

- Nem hívtalak - mondtam, állva a tekintetét.

Magor nem szólt semmit csak fölém hajolt és megcsókolt. Gondolkodás nélkül elloktem magamtól.

- Magor, ne - kértem, de belül vlhogy máshogy éreztem.

- Tudom, hogy te is akarod - suttogta, amitől teljesen kirázott a hideg. Gyengéden megcsókolt, viszonoztam. A keze a derekamról a pólóm alá csúszott. Egyre hevesebben csókolt, én meg teljesen ellazultam... Kinyitotta a szobám ajtaját, majd maga után be is csukta.

Ekkor csorrent meg a telefonom: anya volt az. Nem vettem fel, mert mással voltunk elfoglalva, nagyon mással...

2021. márc. 22. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

mindig zavart hogy pici vagyok. egyszer feljött ez a téma miközben sétáltunk, hogy mennyivel kisebb a kezem, mint exemé. mire mondta, hogy nem baj ha pici vagyok, a jó dolgokból úgyis keveset adnak.

meg az volt még halál aranyos, amikor kishugomat hintáztatta

2021. márc. 27. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnéd privátban megírom életem legcsodálatosabb élményét mely úgy indult,hogy tudtuk soha semmi nem lehet köztünk és 17 év után rácáfolt az élet. 55F.
2021. júl. 13. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!