Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alakult át a barátzónás kapcsolatod párkapcsolattá?
Én nekem soha,volt egy haverom 14 éves kora óta halálosan szerelmes volt egy gyönyörű lányba, de csak barátzóna jutott neki.
A 14 éves lánynak több kapcsolata is volt, 14-17 ig, 17-18, 19-24.
Az utolsó pasija lecserélte egy másik 18 évesre, és akkor volt a lánynak sok alkalmi partnere, végül 28 évesen összejött a haverommal aki végig kitartott mellette.
A nő csak háziasszony a haverom pedig jól kereső IT-s, elég papucs. De legalább teljesült álma
Bár szerintem itt az volt hogy a nőnek csak azért kellett mert már nem volt lehetősége jobbra másra
#3 Ez egy nagyon szomorú történet. Tiniként eldobta az érte szerelmesen teperő srácot, közel 15 évig szétrakatta magát mindenkivel, akivel lehetett, majd mikor már a pali kialakította az egzisztenciáját és a lehető legkényelmesebb lett, összejött a "gyerekkori" udvarlójával.
Az se semmi aki ezt engedi, de ő tudja. Sajnálom azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!