Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek álmodsz meg egy kapcsolatot?
Mármint hogy mik azok a képek amikről általában álmodozol (akár azzal aki tetszik, vagy csak úgy általánosságban). pl: nekem a közös zenehallgatás, idegen nyelv beszélése egymás között, beszélgetés megosztó dolgokról...stb.
Remélem értelmesen írtam le :DD Csak kíváncsi lennék, hogy kinek mi ilyenjei vannak :DD
Nekem mindig a meghitt pillanatok villannak be. Pl. ahogy ölelkezünk és a vállamra hajtja a fejét, ahogy egy téli estén a lámpafényben kézenfogva sétálunk, az első félénk csók...
(Bár sajnos annyira távolinak tűnnek ezek a pillanatok, hogy inkább fájdalmas gondolatok ezek, mintsem melegséggel eltöltő képek...) - de ezt zárójelbe, mert nem erre vonatkozott a kérdés.
18/F
A közösen megélt pillanatokról szoktam álmodozni. De nem mindig ilyen extra dolgokról, teljesen hétköznapikról is pl. : kézenfogva séta, közös filmnézés, összebújás, az olyan apróságok, mint a váratlan ölelések, puszik, csókok.
Szerintem ezek a hétköznapi dolgok, az élet apró pici örömei is nagyon csodássá tudnak varázsolni egy kapcsolatot.
16L
7-es: ezek alapján neked egy kapcsolatban a legboldogabb pillanatok szex közben vannak? direkt a tini párkapcsolatokhoz írtam, mert (bár nem tudom te hány éves vagy) a korosztályom véleményére vagyok kíváncsi
am meg 15/l szóval nem gondolnám hogy baj van azzal ha kissé romantikusabb vagyok :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!