Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lesz velünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz velünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11eves koromtol szerelmes vagyok egy fiuba es akkor o 12 volt szoval egy evvel felettem jaart,plusz egy panelhazba is laktunk..na es igy mink voltunk az elsok egymasnak..

mellettem volt amikor 13 eves koromban meghalt a mamam,ra 1 evere a papam..mindig mellettem volt,akarhanyszor suliba is egyedul voltam,vagy otthon nalunk gondok voltak..

11eves koromtol mindig nalam volt suli utan,sutottem neki valami gyorskajat vagy valami ilyesmi..amikor nemertettem a matekot,elmagyarazta..

na es velem is volt az elso csokom es neki is velem 2018 nyaran,es most 2020 nyaran egymassal is vesztettuk el..

na es ugye szlovakiaba lakunk,csak en a varosba o meg 2 eve egy faluba 15kmre,na es ugye itt 9 osztaly altalanos van es o most kozepsuliba masodikos en meg elsos vagyok es azt terveztuk hogy en oda megyek egy masik varosba ahova o jar,csak sajnos nem vettek fel mert 20at vettek fel en meg 18. voltam..pedig azt terveztuk h ott majd kezd a kozos jovonk..

es az a lenyeg h nyar vegen elhidegultunk,mondjuk igy szokott lenni mer a tanulasra koncetral mindig meg a deszkazasra..es o nemis az az irogatos tipus szoval nemszoktunk aztse,es igy mar mèg annyira se..es decemberbe taliztunk de aa nemvolt az igazi mar

es annyira hianyzik

nemtudom szavakba onteni

a penztarcamba a szemeim mellett ott a kèpe,szobamba is kinn van a kepunk,es a plussel alszok amit 2018ba adott.

es nemtudom el engedni,nem is akarom.

Tegnap elott talalkoztunk,akkor viszont nagyon szuper volt.

Es mindig igy volt..egyszer elhidegultunk,egyszer nagyon kozel voltunk egymashoz..szerintetek mi lesz a tovabbiakban?

(Egyebkent nem volt igy baratnoje meg semmi,nekemse baratom ugymond rajta kivul,csak en neki igy a lassan 6 ev alatt).

16/L

2021. márc. 19. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Ez inkább barátság extrákkal ebben a formában. Beszéljétek meg, hogy mi van köztetek. Ezt mi nem tudhatjuk.
2021. márc. 19. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Most ha jól értem az a baj hogy nem vettek fel, és 15 kmre laksz tőle? 15 km az semmi
2021. márc. 19. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
15 kmre még biciklivel is átmegyek
2021. márc. 20. 17:40
 4/4 anonim válasza:
100%

Köztem és párom közt is kb. 15 km van, sose merült fel problémaként az elmúlt 6 év alatt...Hol ő jött át, hol én mentem át heti többször. 15 km az egyáltalán nem sok, nem is értem miért nem találkoztok gyakrabban.

Esetleg busszal nem tudnátok átmenni egymáshoz?

2021. márc. 21. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!