Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz velünk?
Sziasztok!
11eves koromtol szerelmes vagyok egy fiuba es akkor o 12 volt szoval egy evvel felettem jaart,plusz egy panelhazba is laktunk..na es igy mink voltunk az elsok egymasnak..
mellettem volt amikor 13 eves koromban meghalt a mamam,ra 1 evere a papam..mindig mellettem volt,akarhanyszor suliba is egyedul voltam,vagy otthon nalunk gondok voltak..
11eves koromtol mindig nalam volt suli utan,sutottem neki valami gyorskajat vagy valami ilyesmi..amikor nemertettem a matekot,elmagyarazta..
na es velem is volt az elso csokom es neki is velem 2018 nyaran,es most 2020 nyaran egymassal is vesztettuk el..
na es ugye szlovakiaba lakunk,csak en a varosba o meg 2 eve egy faluba 15kmre,na es ugye itt 9 osztaly altalanos van es o most kozepsuliba masodikos en meg elsos vagyok es azt terveztuk hogy en oda megyek egy masik varosba ahova o jar,csak sajnos nem vettek fel mert 20at vettek fel en meg 18. voltam..pedig azt terveztuk h ott majd kezd a kozos jovonk..
es az a lenyeg h nyar vegen elhidegultunk,mondjuk igy szokott lenni mer a tanulasra koncetral mindig meg a deszkazasra..es o nemis az az irogatos tipus szoval nemszoktunk aztse,es igy mar mèg annyira se..es decemberbe taliztunk de aa nemvolt az igazi mar
es annyira hianyzik
nemtudom szavakba onteni
a penztarcamba a szemeim mellett ott a kèpe,szobamba is kinn van a kepunk,es a plussel alszok amit 2018ba adott.
es nemtudom el engedni,nem is akarom.
Tegnap elott talalkoztunk,akkor viszont nagyon szuper volt.
Es mindig igy volt..egyszer elhidegultunk,egyszer nagyon kozel voltunk egymashoz..szerintetek mi lesz a tovabbiakban?
(Egyebkent nem volt igy baratnoje meg semmi,nekemse baratom ugymond rajta kivul,csak en neki igy a lassan 6 ev alatt).
16/L
Köztem és párom közt is kb. 15 km van, sose merült fel problémaként az elmúlt 6 év alatt...Hol ő jött át, hol én mentem át heti többször. 15 km az egyáltalán nem sok, nem is értem miért nem találkoztok gyakrabban.
Esetleg busszal nem tudnátok átmenni egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!