Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek abnormális, ha 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek abnormális, ha 16 évesen a nálam jóval idősebb hölgyek vonzanak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 11:19
1 2
 11/16 anonim válasza:
72%

Probálkoz. Tölük lehet a legtöbbet tanulni.

Ha nem jön össze akkor roszlányok. hu

ott biztos lessz jo tanitó.

Amugy természetes.

2021. márc. 21. 16:14
 12/16 anonim válasza:
100%

Válasz a kérdésedre: Azt tedd ami számodra megfelelő.

Válasz a válaszolóknak:

Na ilyenkor hol vannak a pedofilellenesek? Ha 16 éves lány írta volna ezt ki, akkor rögtön az lenne, hogy ki lenne az a perverz állat?! De ha pasi írja ki, akkor keress valakit biztos összejön! Nem gáz egy 35 éves nő egy 16 éves sráccal, de ha egy 16 éves lány egy 35 éves faszival lenne, akkor minimum máglyahalállal, fejlövéssel fenyegetné a démosz. Hányinger képmutató a világ.

2021. márc. 24. 06:54
 13/16 Muke válasza:
100%

Nincs azzal semmi gond! A legtöbbünknek bejön a tapasztalt, főleg még ha jól is néz ki. Ez nem korfüggő, 16 évesen nekem is bejöttek a 30-35 körüli nők, most 37 évesen 60-70 között is találok szépet.

Tanácsot nem adnék, csak azért írtam, mert egy cipőben járunk.

2021. márc. 26. 11:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

Itt vagyok 20 évesen, egy 26 éves nő jön be, hát' most mit csináljak - ez van.

F

2021. márc. 26. 19:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is.
2021. márc. 26. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes, a legtöbb nőről nem is tudjuk, hogy hány éves lehet, ha meglátunk valahol egyet, aki megtetszik, de az idősebbekkel határozottabbaknak kell lenni, náluk a sex már egy természetes gyakran művelt dolog. Nekem is voltak középiskolás koromban ilyen kalandjaim, és csak ámultam, hogy milyen könnyen ment, édesanyám barátnőjével, az osztálytársam anyukájával, az anyósjelöltemmel, stb, ma meg már a fiatalabb nők jönnek be.
2021. márc. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!