PCOS-ben szenvedő nők! Nektek milyen a menzeszetek? Mennyire tapasztaltok abnormális vérzést?
Nekem gyakorlatilag nem volt. Alapból elég későn jött meg, azt hiszem 15 voltam. És sosem lett rendszeres, gyakorlatilag évi 1-3 vérzésem volt. Aztán 20 éves korom körül volt egy időszak, amikor még egyfolytában véreztem vagy 3 hónapig, hol jobban, hol kevésbé, hol elmúlt pár napra, hol újrakezdődött. Utána pedig ugyanúgy évi 1-3.
Igen, voltam orvosnál, meg sem tudom számolni, hánynál. Diétáztam, próbáltam sportolni, szedtem metformint, d-vitamint, inofolicot meg egy rakás mást, semmi sem volt eredményes.
A végén meguntam és elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Emellett nyilván megjön, de az nem menzesz. Ha abbahagyom, megint nem lesz vérzésem, szóval szerintem rögtön a meddőségiben kezdem majd.
1es fejezd be a trollkodást már értelmes kérdéseknél! Senki se kíváncsi rá!
2es köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!