Szerintetek normális az, hogy petefészek ciszta diagnosztizálása után 1 évbe telik, hogy megműtsék?
Tavaly nyáron tudtam meg, hogy komplex petefészek cisztám van 6cm.
Volt egy csomó vizsgálat, vérvétel, ultrahang.
Megegyeztünk a dokival, hogy műteni kell.
Azóta is várok az időpontra, de semmi.
Szerintetek ez abnormális?
Szeretnénk már babát, de nem ajánlott amíg meg nem műtenek, a komplikációk miatt.
Nekem 15 éve diagnosztizálták, az enyém akkora volt, mint a méhem, de azt mondta az orvos, hogy nem muszáj megműteni, ha nincsenek tüneteim (voltak), legfeljebb becsavarodik és begörcsöl, na, akkor muszáj lesz műteni. Ezek után pánikszerűen tepertem a kórházba, elkaptam a folyosón az orvost, aki anyukámat műtötte myomára, és felkértem a műtétre, rábólintott, két hét múlva műtét volt.
Nem tudom, most hogy mennek a dolgok, de ha sürgős neked, kívd fel az orvosodat, és kérdezz rá, hogy mi lesz már, ha pedig nem tetszik a válasz, kérj fel más orvost a műtétre.
"azóta is várok az időpontra"
Ezt nem értem. Bemész a kórházba és előjegyeznek. Mégis mire vársz? Vagy adtak időpontot csak sokára?
Az a baj, hogy Angliában vagyok, nem Magyarországon...
Ezek szerint itt másképp megy.
Köszönöm szépen a sok hozzászólást, inkább hazamegyek és otthon megműtetem, mert már fàj, szúr, nyom, olyan mintha ki akarna esni belőlem valami.
Hívtam itt a dokim nem csinálnak semmit, várni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!