Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ezt miért csinálják a fiúk?
Elég gyakori, hogy besértődnek a srácok ilyenkor és valaki mást akarnak keresni, akár csak abból a célból, hogy féltékennyé tegyék a barátnődet.
Amúgy a srác is ugyanúgy érez a barátnőd iránt, mint ő?
Ha gyakran sértegeti a srácot, akkor nem csodálkozom. Nyílván kisebb viták, vagy beszólások benne vennek a pakliban, de ha ez mind egyoldalú, az nem jó.
A leírtak alapján a barátnőd amúgy akar egyáltalán valamit a sráctól?
Én is másra hajtanék rá, ha foylton csak beszólogat a csaj és még a korkülönbség se tetszik neki.
Miért beszéljenek, ha a csaj folyton csak leoltja őt?
Az rendben van, hogy szereti és érez iránta valamit, de ha a barátnőd nem viszonozzza ezt, akkor nincs értelme.
Inkább a barátnőddel kéne beszélned, mert nekem úgy tűnik, hogy nem a srácon múlik a dolog, ő megpróbálta, de egy idő után én is feladnám és másik lány felé nyitnék.
Szerintem egyik sem elég érett egy normális párkapcsolathoz.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!