Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Srácok ezt miért csinálják a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ezt miért csinálják a fiúk?

Figyelt kérdés
A barátnőm és a kiszemeltje múltkor nagyon összevesztek. A fiú elég ideges lett és láttuk hogy 100+al megúgrott a snapscoreja és egy másik ismerősünkre is ráírt hogy mennyire kész van és hogy segítsen őt lenyugtatni. Valaki elmagyarázza hogy ilyenkor ahelyett hogy beszélne a barátnőmmel másokat hűlyít?20/l
2021. márc. 15. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyakori, hogy besértődnek a srácok ilyenkor és valaki mást akarnak keresni, akár csak abból a célból, hogy féltékennyé tegyék a barátnődet.

Amúgy a srác is ugyanúgy érez a barátnőd iránt, mint ő?

2021. márc. 15. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm szegényt folyton sértegeti de a fiú nagyon kitartó és össze akar vele jönni.
2021. márc. 15. 19:07
 3/10 A kérdező kommentje:
A barátnőm mondjuk 17 a fiú már idősebb nálunk és a barátnőm szerint gáz hogy ennyi korkülönbség ellenére rányomul
2021. márc. 15. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha gyakran sértegeti a srácot, akkor nem csodálkozom. Nyílván kisebb viták, vagy beszólások benne vennek a pakliban, de ha ez mind egyoldalú, az nem jó.

A leírtak alapján a barátnőd amúgy akar egyáltalán valamit a sráctól?

Én is másra hajtanék rá, ha foylton csak beszólogat a csaj és még a korkülönbség se tetszik neki.

2021. márc. 15. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazából én sem értem a barátnőm mert ő ilyen szókimondó,néha lekezelő. Amit nem értek hogy a srác miért hajt rá másokra ha a barátnőmet szereti. Akkor beszélniük kéne
2021. márc. 15. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Miért beszéljenek, ha a csaj folyton csak leoltja őt?

Az rendben van, hogy szereti és érez iránta valamit, de ha a barátnőd nem viszonozzza ezt, akkor nincs értelme.

Inkább a barátnőddel kéne beszélned, mert nekem úgy tűnik, hogy nem a srácon múlik a dolog, ő megpróbálta, de egy idő után én is feladnám és másik lány felé nyitnék.

2021. márc. 15. 19:23
 7/10 A kérdező kommentje:
A fiú 24 és rászállt szegényre, tehát én megtudom érteni. Ha a barátnőm megbántja akkor behisztizik és elkezd más nőknek panaszkodni milyen szomorú élete van. De sok fiú csinálja ezt ezért nem értem.
2021. márc. 15. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik sem elég érett egy normális párkapcsolathoz.

20F

2021. márc. 15. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ilyesmit úgy hívják, hogy "játszma", és ahogy #8 írja, alapvetően az éretlenség jele.
2021. márc. 15. 22:17
 10/10 anonim válasza:
Hát én nem futnék olyan után aki sérteget,sőt én senki után nem futnék, énis 25 vagyok de nem igazán jönnék össze olyan lánnyal aki jóval fiatalabb
2021. márc. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!