Srácok megéri az nektek hogy hülyét csináljatok magatokból, azért hogy legyen barátnőtök?
egyesek olyan életképtelenek, hogy nekik megéri.
Nekem nem!
Abban a pillanatban, hogy a nőt nem emeled piedesztálra és nem tekinted valami különleges lénynek, amit meg kell hódítani, megjön a siker is. Sose szabad egy nőt agyondicsérni és elhalmozni mindennel, pontosan annyi energiát kell belefektetni, amennyit ő hajlandó beléd. Pont azért nem kell a földön csúszó pasi egy nőnek sem, mert olyat mindenhol kap, míg egy egyenlő partnert aki közömbös a szokásos hódítási zagyvaságokra és képes egyenlő módon kezelni a másikat, már nem igazán.
A nők egy részét egyenesen megőrjíti az, hogy az illető nem kapar ezerrel utánuk. Egy részük simán seg.gfejnek néz majd, a többit pedig kíváncsivá teszi és még ő fog közeledni, hajtani. Ekkor el lehet szépen húzni a mézesmadzagot néhány gesztussal, semmi komoly, csak annyi hogy ne tűnj teljesen közömbösnek vele szemben. Bekapcsolnak a reflexeik és ha már beléd esett, irányíthatod a kapcsolatot is.
Csússzon-másszon nő után a földigiliszta.
3: Ezzel a viselkedéssel próbáltam úgymond "közeledni" kipróbálni hogy flegma, közömbös, nem adom alájuk a lovat, mi lett belőle? semmi. Ugyanúgy ment tovább minden. Pedig a külsőmmel sincs gond.
Feltettem kérdésbe itt nemrég ugyanezt, hogy ez zavarja e, vagy felkelti e a nők figyelmét. Mi lett belőle? 2-en válaszoltak, de nem is igazánan kérdésre, aztán nemsokkal tiltották a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!