Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen módon lehet megjósolni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen módon lehet megjósolni egy kapcsolat jövőjét?

Figyelt kérdés

Terápia, asztrológus vagy kinek a segítségével? Hiszek a spirituális dolgokban és a horoszkópban mivel eddig mindig bejött.. a párkapcsolatomban és a szüleimeben észrevettem hasonlóságokat és nagyon nagyon erős hasonlósagokat és főleg közös számokat stb.. gondoltam jó lenne valami “szakemberrel” beszélni róla és “megjosolni” vagy kitalálni hogy ne ismételjem meg a szüleim rossz dolgait.

Egyébként nem ez fogja meghatározni a kapcsolatunkat és ha rosszat tudok meg akkor is a szívem és a logika alapján megyek tovább.. de szeretem ezt megcsinalni, de nem tudom pontosan ki foglalkozik evvel. Szerintetek?

2021. márc. 7. 18:17
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Fejtegesd még kérlek
2021. márc. 7. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Mi gond van ezzel?

Mindenki másban hisz, szerintem magyarok többsége vallásos!:)

2021. márc. 7. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Leírom az én szempontomat most.

Igen létezik ilyen,van az ismerősi körömben ilyen aki megjósolja. De szerintem nem lenne jó ötlet,ha kapnál rá választ,befolyásolna téged. És teljesen nem úgy történne. Annak jönnie kell magától tudod,mint minden:).

Ellene vagyok ennek az egésznek,de ha téged érdekel,facebook csoportok is vannak ahol ilyen emberek vannak,velük is tudsz beszélni, ők mit gondolnak erről.

2021. márc. 8. 14:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Igen minden ilyenre gondoltam, sokat elemzem a kapcsolatunkat haha.. de egy két isteni jel nem ártana.. a kapcsolatunk során nagyon sok volt..

Pl amikor közel költöztem hozza (kb 10 percre tőle) és nem tudtam a hazszamomat csak az utca nevet és kiderült hogy ugyanaz mint neki... 78... meg új kedvenc számom lett és azóta az a szám állandóan körbevesz engem... 3...

Szerintem érthető mire akarok ezekkel kilyukadni haha..

2021. márc. 13. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!