Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennek így kell lennie?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek így kell lennie?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket kell kérnem!

Tavaly nyár óta kezdtem el érezni valamit egy fiú iránt, akit már 6. éve ismerek. Előtte nem volt semmi, de akkor és ott, elkezdődött.

Nem is tudom, igazából miért; azon a nyáron nem is láttam őt. Egyszerűen csak feküdtem az ágyamban és valamilyen kellemes érzés fogott meg.

Azóta hullámzó, hogy mikor, mennyire és hogyan gondolok rá. Van hogy nagyon szeretném látni, van hogy majdnem közömbös.

Mi ez? Fellángolás? Szerelem? Vagy valami más? Ha szerelem, ennek így kell lennie?

2021. márc. 3. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vágyódás. Ha összejöttök, még lehet szerelem.
2021. márc. 3. 13:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért nem deríted ki Te magad azzal hogy közeledsz feléje? :D
2021. márc. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!