Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek egy kapcsolatba ekkora korkülönbséggel? Jól értelmezem egyáltalán a jeleket, vagy nem akar tőlem semmit? Mit tegyek?
Menjek bele a kapcsolatba? Én 17 éves fiú vagyok (idén leszek 18) és járok magánórára matematikából. Az eddigi tanárnőm szült és javasolta nekem egy barátnőjét, hogy az vegyen át. A hölgy 43 éves, dekoratív, csinos nő. Férfi szemmel első perctől megtetszett, de persze azt hittem, ez olyan kamasz felizgulás.
Egy ideje többször elbeszélgettünk, aztán egyszer együtt mentünk haza mert felénk lakik és sok mindent megtudtunk egymásról, nagyon megnyílt nekem. Aztán másnap rendeltünk pizzát, amikor órán voltam, dumáltunk és megbeszéltük, hogy ezentúl tegeződünk és arra a napra nem vett el tőlem pénzt (ami érdekes, hogy azóta egyszer sem).
Hétvégén rámírt, hogy lenne-e kedvem segíteni neki picit, mire átmentem hozzá és egy másik sráccal segítettünk elrakni a cuccait és emelni a bútorokat (mert most tetetett szalagparkettát 2 szobába és minden el volt mozdítva). Amikor segítettem elpakolni, egy zacskóra azt mondta, ne nyissam ki, mert az alsóneműi vannak benne, majd kacsintott. Amikor búcsúztam tőle odahúzott és megpuszilt (a másik srácnak csak megköszönte és pacsiztak egyet).
Mondta, hogy jövő héttől áttetszi a magánórát 4 helyett 5-től, hogy én legyek az utolsó és ne kelljen kössük magunkat az egy órához (ennek a szüleim is örülnek, mert nem kell rohanjunk) A szüleimnek amúgy nagyon jó a viszonya a nővel, voltak együtt kirándulni is meg egyszer még is hívtak hozzánk.
Csak én reagálom túl vajon? Vagy tényleg nyitni akar felém? Komoly dolog úgyse lehet ebből (nyilvános kapcsolat vagy házasság), mert a szüleim elleneznék, meg ugye én sem szeretnék majd mondjuk 35 évesen egy 60 éves nőt... 45 éves koromra meg egy 70 éves nyugdíjas feleségem lenne... De tiltott kalandnak megtenné, izgatna a dolog. Ti belemennétek? Vagy hagyjam az egészet és maradjak a 'szerepemben'? Esetleg tapasztalatok?
*megjegyzés: nincs gyermeke, sem családja, a férjétől 15 éve elvált (pont azért, mert nem lehet gyermeke).
Előre is köszönöm a válaszokat. Ha lehet, csak normális hozzászólásokat várok (persze jöhet a kritika, de nem kell itt szídkozódni vagy minősítgetni, én sem teszem)
Nehéz kérdés...
Lehet hogy csak tetszik az egójának hogy látja rajtad az érdeklődést, és csak flörtöl veled de mást nem akar..
de az is lehet hogy szexelne, de ő is fél a Te elutasításodtól...
Én a helyedben várnék egy konkrét jelre...
Akkor pedig lépnék....😉
44N
14
Van fejlemény.
Tegnap voltam nála mert meghült és vittem neki gyógyszert (egy ismerős tanácsára) . Nagyon szépen fogadott, hosszan elbeszélgettünk és többször megfogta a kezem beszélgetés közben. Amikor búcsúzunk, odahúzott, megölelt, megpuszilta az arcom és azt mondta hogy nagyon jó érzés neki a társaságom és hogy alig várja hogy majd kimehessünk kicsit többet beszélgetni a városba... Most még jobban összezavart, hogy mit is akar...
A nő céltudatos, és tudja, hogy a tempót ő diktálja...
Tesztelget, hogy mit is várhat tőled, pont a szüleid miatt nagyon óvatos lesz!
Viszont egyáltalán nem ritka hogy egy negyvenes nő oda adja magát egy tizenéves kandúrkának...
18
Ha oda kerülne a sor, kezdeményezzem a szexet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!