Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy találjam meg ezt a lányt?
Galériámat mentettem le a gépemre éppen,mikor megtaláltam egy lányról kettő képet.
Talán mindkettő Facebookról volt lementve. Nem tudom miért mentettem le, akkor volt barátnőm, és lánybarátságok terén eléggé vissza voltam fogva általa.
Néztem sok oldalt ahol lehetne képek alapján személyt keresni de nem találtam semmit. Szó szerint,
mintha elnyelte volna a föld. De annyira gyönyörű (számomra legalábbis) hogy nem hittem(hiszem) el.
Tudtok valamilyen oldalt ami valóban megtalál embereket kép alapján Facebookon, vagy marad a való életben való ismerkedés továbbra is?
Facebookon van lehetőség megnézni akár hónapokra visszamenőleg, hogy kire kerestél rá, de csak akkor, ha konkrétan beírtad a nevét a facebook keresőbe.
Arról sincs tipp ki lehetett közös ismerős? És annak az ismerőseit átböngészni?
Facebookon, a tevékenység naplóban benne lehet, ha a keresőbe beírtad a nevét. Esetleg, tényleg, nem emlékszel egy olyan ismerőse, aki a lánnyal közös ismerősötök?
Próbáld meg esetleg az instagrammot. Ott még megtalálhatod. Egy fél perc alatt lehet regisztrálni a fb profiloddal.
Végig próbáltam, de valószinűleg semmi, mert nem találtam meg a tevékenység naplóban.
Mintha ismerősömnek az ismerősei között láttam... (És még így se biztos, hogy ott láttam) De a 4000 profil közül...hát asszem 1200. Profilnal már abbahagytam,elmentem aludni. Instagramra ha regisztrálok ott hogy találjam meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!