Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogy találjam meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy találjam meg ezt a lányt?

Figyelt kérdés

Galériámat mentettem le a gépemre éppen,mikor megtaláltam egy lányról kettő képet.

Talán mindkettő Facebookról volt lementve. Nem tudom miért mentettem le, akkor volt barátnőm, és lánybarátságok terén eléggé vissza voltam fogva általa.

Néztem sok oldalt ahol lehetne képek alapján személyt keresni de nem találtam semmit. Szó szerint,

mintha elnyelte volna a föld. De annyira gyönyörű (számomra legalábbis) hogy nem hittem(hiszem) el.

Tudtok valamilyen oldalt ami valóban megtalál embereket kép alapján Facebookon, vagy marad a való életben való ismerkedés továbbra is?

2021. febr. 26. 21:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Képen nincs a neve rajta?
2021. febr. 26. 21:55
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Google képkereső sem adott ki rá semmit?
2021. febr. 26. 22:22
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Tedd fel ide, hátha valaki ismeri.
2021. febr. 26. 22:29
 4/13 A kérdező kommentje:

#1 és #2

Sajnos nem, Facebookban lehet csak beállítani hogy név vagy kép alapján Google találat lehet a profilodra. Valszeg ez ki van kapcsolva neki.

#3 ha nem baj nem rakom ki ide, mert valószínű hogy nem egyezne bele :D meg lehet kellemetlen lenne neki hogy egy random kérdésnél hirtelen megtalálja saját magát.

Még a Photo ID-t próbáltam,de már nem létező profilra mutat rá (vagy nem található, nem látható a beállításai miatt.) Lehet törölte magát, vagy valami történt a fiókjával

Mindenesetre nagyon bánom, hogy nem ismerhetem meg, ő lenne az első lány a sok közül,akivel én kezdeményeznék beszélgetést.

Remélem azért valakinek van valami ötlete...

2021. febr. 26. 23:30
 5/13 anonim ***** válasza:

Huh,ez elég nehéz így,hogy se név se semmi.

Szerintem nincs több mód arra hogy megtaláld,mint amiket a többiek írtak,ha semmit sem tudsz róla.

Lehet van még instagram photo id (vagymiaz) is,tudod lehet nem csak facebookja van hanem pl más közösségi platformok ahol megtalálod.

Sok szerencsét azért hogy megtaláld:)

2021. febr. 26. 23:45
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 nagyon szépen köszönöm a bíztatást!

Hát Instagramot nem használok, nem használtam már egy jó ideje.

Viszont utolag visszagondolva rajottem, hogy van dátum a képeken,azzal gyakorlatilag szürővel mindent átnéztem, de nem találtam semmit. Mintha rá se kerestem volna. Fogalmam sincs.

Neten is csak olyat láttam ahol csak azt lehet megnézni ki nézte meg a profilomat, de azt nem hogy ÉN kié-t.

Na mindegy. Addig is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. :)

2021. febr. 27. 00:01
 7/13 A kérdező kommentje:
És ami lemaradt: Most először érzem magam igazi vesztesnek:DD
2021. febr. 27. 00:08
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
jól van tesó elmúlik, chill
2021. febr. 27. 00:09
 9/13 A kérdező kommentje:

Hát remélem. Akkora balfasz vagyok, hogy nem is birok elaludni emiatt a szar miatt.. jól kezdődik a hétvége mondhatom..

Legyen igazad

2021. febr. 27. 00:12
 10/13 anonim ***** válasza:
45%
Nekem mindig igazam van :D
2021. febr. 27. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!