Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez „bűn"?
Figyelt kérdés
Szerintetek "bűn„ egy olyan sràcba szerelmesnek lenni akinek baràtnője van? Èvek óta nagyon szeretem őt, de ő mégis mást választott, de még így is őt szeretem, és mèg mindig az ő èrdekei a fontosak nekem. Szerintetek baj az ha nem is szeretnèm elfelekteni, mèg így sem hogy baràtnője van? A sràc tud róla, hogy szeretem, de csak egyszer említettem, mèg az elött, hogy össze jött volna a lànnyal.2021. febr. 26. 21:16
2/5 anonim válasza:
Nem tudod irányítani, kibe és mikor leszel szerelmes. Viszont ezzel a sráccal sajnos nem lesz semmi. Ha már akkor sem érdekelte, hogy szereted, amikor nem volt barátnője, akkor nem is fogja
3/5 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van. Sajnos ez a szekér már element és nem valószínű hogy fel fog venni. Ha amíg nem volt barátnője nem nyitott úgy feléd akkor egyérteműen csak barátként tekint rád.
4/5 anonim válasza:
Nem bűn, de hogy nem is teljesen normális, az is igaz...
5/5 anonim válasza:
Nem bűn. Én egy lányba voltam szerelem, akinek volt pasija, tovább tettem magam és keresek másik csajt a jövőben, mert láttam, hogy nem volt esélyem nála, csak barátok "voltunk" (Jóval kevesebbet beszélünk a vírus miatt).
Ha nálad is ez lenne, hogy csomó idő után sem szeretne beléd, akkor keress más srácot később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!