Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha most ugy érzem hogy nem vonzódok a lányokhoz?
Figyelt kérdés
Nem vagyok homosexualis, és nem is akarok lenni, csak egyszerűen nem érzem azt, hogy most lányokkal akarok lenni, egy kis ideig. Szerintetek miert van ez így?2021. febr. 26. 16:17
11/17 anonim válasza:
Sehol nincs kőbe vésve, hogy 13 éves korodtól el kell kezdeni vonzódnod valakihez. Nekem is van olyan ismerősöm, akinek 24 évesen lett csak (heteró) kapcsolata, mert akkor érezte magát késznek erre.
Akkor legyél szerelmes, ha készen állsz rá. Ne akkor ha magányos vagy.
12/17 anonim válasza:
#11 de ki beszél itt kapcsolatról meg szerelemről? A srác önmagában a női testet, önmagában a dugást nem kívánja!
13/17 anonim válasza:
#12 a szerelem kategória számomra ezt jelenti...
14/17 anonim válasza:
#13 Hát akkor meg csórikám hülyén fogalmazta meg a kérdését..
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
Megemlitem hogy a vonzodast az erzelmileg gondoltam, egyebkent nincs olyan nap h nem gondoljak egy jo sexrol, (igen lanyokkal) ha ugyvan megy "vertikalis kardio" :)) Szerintem csak egyszeruen nem vagyok kesz a kapcsolatra.
2021. febr. 26. 17:47
17/17 anonim válasza:
-.-
Nincs semmi probléma, csak unatkozol Xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!