Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, hogy összeköltöztünk?
Összeköltöztem a barátnőmmel 1 hete. Ezelőtt is volt nálam több ideje, akkor nem volt semmi baj.
Most pedig néha idegesít, hogy itt van, de néha pedig nagyon jó, hogy velem van.
Ő idősebb, mint én. A szüleivel nagyon rossz viszonya van. Néha egyszerűen minden baja van. Ilyen a “ házas élet”?
Normális válaszokat szeretnék!
Ha még előtte egy csajjal se laktál együtt,nyugi ez természetes.
Össze kell csiszolódni.
Régebben azért nem volt gond, mert tudtad hogy x ideig marad és aztán elmegy, szóval nem feszélyezett semmi. Ő tudta hogy x ideig marad, addig nyilván a legjobb arcát akarja mutatni (ez természetes).
Most már más a helyzet, tényleg szinte minden pillanatotok egymásé is, azaz látod akkor is ha számodra idegesítő - jelzem, hogy ugyanez van fordítva is. Ez kevesebb magánszférát jelent és új konfliktusokat, hisz mindenkinek megvolt a maga módja hogyan élt eddig, a maga szokásaival. Most kicsit össze kell rázódni, hogy tekintettel legyetek egymásra és megszokjátok milyen így.
Aztán a jövőben majd elválik maga a kapcsolat fenntartható-e. A "minden baja van" pl. jelentheti azt, hogy tényleg panaszkodó típusú ember, ami nem jön be, de lehet annyit panaszkodik mint mindenki más, csak neked kell több szabadság.
Szerencsére nagy a házunk! :D
Még furcsa, hogy ő velem él, mert amúgy sem voltam társas típus, így még nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!