Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megbántam, hogy összeköltöztünk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam, hogy összeköltöztünk?

Figyelt kérdés

Összeköltöztem a barátnőmmel 1 hete. Ezelőtt is volt nálam több ideje, akkor nem volt semmi baj.

Most pedig néha idegesít, hogy itt van, de néha pedig nagyon jó, hogy velem van.

Ő idősebb, mint én. A szüleivel nagyon rossz viszonya van. Néha egyszerűen minden baja van. Ilyen a “ házas élet”?

Normális válaszokat szeretnék!

2021. febr. 25. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent ez a minden baja van? Egyébként nem véletlenül mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember... :D
2021. febr. 25. 09:38
 2/7 anonim válasza:
100%

Ha még előtte egy csajjal se laktál együtt,nyugi ez természetes.

Össze kell csiszolódni.

2021. febr. 25. 09:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Régebben azért nem volt gond, mert tudtad hogy x ideig marad és aztán elmegy, szóval nem feszélyezett semmi. Ő tudta hogy x ideig marad, addig nyilván a legjobb arcát akarja mutatni (ez természetes).

Most már más a helyzet, tényleg szinte minden pillanatotok egymásé is, azaz látod akkor is ha számodra idegesítő - jelzem, hogy ugyanez van fordítva is. Ez kevesebb magánszférát jelent és új konfliktusokat, hisz mindenkinek megvolt a maga módja hogyan élt eddig, a maga szokásaival. Most kicsit össze kell rázódni, hogy tekintettel legyetek egymásra és megszokjátok milyen így.

Aztán a jövőben majd elválik maga a kapcsolat fenntartható-e. A "minden baja van" pl. jelentheti azt, hogy tényleg panaszkodó típusú ember, ami nem jön be, de lehet annyit panaszkodik mint mindenki más, csak neked kell több szabadság.

2021. febr. 25. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ezért kell legalább 2 szoba a házba, vagy 1 szoba meg 1 nappali, hogy legyen mindenkinek egy kis saját tere. :D
2021. febr. 25. 13:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Szerencsére nagy a házunk! :D

Még furcsa, hogy ő velem él, mert amúgy sem voltam társas típus, így még nehezebb.

2021. febr. 25. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Ami még zavar és arra nagyon “allergiás” vagyok, hogy olyanokat nyel, amikor eszünk, hogy az csoda. A másik pedig, hogy büfög.
2021. febr. 26. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondok jobbat... fingani is fog. :D
2021. febr. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!