Van egy barátnőm,43 éves. Tönkrement az életünk, és valahogy össze hozott minket a sors. Összeköltöztünk három hónap után. Hát napja élünk egy fedél alatt, kettő gyereke,12, és 15 évesek. Nekem is van egy, de ő nem él velünk, Eddig minden ok?
Mivel nincs betegségtudata, semmit nem tehetsz a javulásért.
Én nem maradnék vele, akkor sem ha az egész gyakori megkövez érte. Egy életem van, és azt nem ilyen emberrel akarom eltölteni, aki nem hajlandó a változtatásra.
Ez azért van, mert csak kényszerből van veled, ha rendben lenne az élete, észre sem venne.
Ami téged ilelt, te meg valószínűleg külsőre nem lehetsz egy álom pasi, ha csak ilyen gondokkal kűzdő tönkrement életű csajt sikerül fognod magadnak.
Ezt nem rosszindulatból mondom, hanem egyszerűen a nőknek bár alap elvárásuk, de párválasztás szempontjából sokadrangú kérdés a pasas rendessége, első a kinézet, pénz, státusz, egzisztencia.
Ezen nem tudnak változtatni, mert ösztönös evolúciós huzalozás.
Nálad ez úgy csapódik le, hogy felválallod a gondjait, de mégsem kapsz érte megbecsülést. Akkor meg minek?
Ettől jobb egyedül lenni, mert egyedül lét sokkal több lehetőséget tartogat, mint valakiért beáldozni a maradék életed.
Orvosra van szüksége, a mentális problémait kezeltetni kell. Azért köt beléd, mert máson nem tudja a frusztrációját levezetni, te vagy az, aki "kéznél van.
(mindig azt bántjuk, akinek a legtöbbet köszönhetünk, akit szeretünk)
Úgy látom,te arra vagy jó,hogy legyen akibe belerúgjon.Nem hiába álltak félre mellőle az előző partnerei.
Ha nem akar szakemberhez fordúlni akkor hagy ott a fenébe.A végén tényleg te leszel aki orvosi segitségre szorúl.
Sajnos amíg ő nem ismeri be, hogy beteg és segítségre lenne szüksége, addig nem fog javulni. Majd szép lassan mindenkit elüldöz így maga mellől.
Értem, hogy nehéz helyzetben van, de örülhetne, hogy ott vagy neki, segíted, hogy a gyerekei nem problémásak.
Ha ő ezeket nem értékeli, akkor valószínűleg van valami mentális problémája, talán depressziós.
3 hónapja és egy hete "ismered", illetve nem ismered, mert ennyi kevés megismerni valakit és így bánik veled? Mi lesz később?
Egy percet nem problémáznék, lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!