Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki valakiből?
Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba és nem akarom, hogy emiatt bármi is romojon kettőnk közt. Ő nem tud erről. Lehetséges kiszeretni valakiből?2021. febr. 24. 16:58
2/11 anonim válasza:
Te még nem voltál szerelmes, az tutkó xD
3/11 anonim válasza:
Nem. Fogadd el az érzéseidet, idővel megunod azt, hogy semmi nem történik.
4/11 anonim válasza:
Ne foglalkozz az érzésekkel, nyomd el. Idővel elmúlik.
5/11 anonim válasza:
Én beleszerettem a legjobb barátomba és 3 évig együtt voltunk, de csak idő kellett hozzá és megint legjobb barátok vagyunk. Annak se zártuk ki a lehetőségét hogy ez a jövőben megtörténjen, de most úgy szeretjük egymást mint az ember a legjobb barátját. Csak idő kell.
6/11 anonim válasza:
vicc ez az egész barátos dolog
ötös be is mutatta hogy miért
7/11 anonim válasza:
De jó hogy így belelátsz az életembe barátom. Attól hogy neked rossz tapasztalatod van miért kell leszólni azt akinek máshogy alakultak a dolgai? Áruld már el nekem kérlek🙂
9/11 anonim válasza:
#7 na álljál le csimpu, nem kell a feszko...
10/11 anonim válasza:
#9 Na rád aztán tényleg szükség volt itt te gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!