Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szeressek ki valakiből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki valakiből?

Figyelt kérdés
Sajnos én az a típus vagyok,aki nagyon könnyen beleképzel helyzetekbe többet és hamar ábrándozni kezdek a másik félről. Még régebben buliban találkoztam egy fiúval,aki nagyon aranyos volt velem és megtetszett,de valószínűleg ő nem akart volna többet egy egyéjszakás kalandnál. Viszont én azóta is néha rágondolok. Sajnos nincs sok esély,hogy megint találkozzunk ezért szeretném őt elfelejteni. Valami tipp? És hogyan legyek kevésbé naív és ragaszkodó?

2019. szept. 2. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg nem rá koncentrálni.

Az nem baj ha ragaszkodó vagy. Naiv is lehetsz csak kicsit legyél körültekintőbb és megfontoltabb. Ha látszik rajta hogy nem sok szándéka van éjszakán kívül engedd el messzire.

2019. szept. 2. 20:54
 2/3 anonim válasza:

Egyszerüb valakitül ugy elválni ha gyülölöd....

Ha vissza gondolsz valakire akit szeretsz vagy kedvelsz altalaban a jó tulajdonságok ugranak be elöbb

Probáld megutálni..Ha a rosszabakra gondolsz elfogod tudni felejteni

Nekem segitett remélem neked is bejön

2019. szept. 3. 17:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak ismerd meg igazán. :)
2019. szept. 4. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!