Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szeressek ki valakiből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki valakiből?

Figyelt kérdés
Nagyon megkedveltem valakit, beleszerettem. Ismerem személyesen az illetőt, de már az elejétől tudtam, hogy ez egy viszonzatlan, plátói szerelem lesz (már ha lehet plátói, ha ismerem és nem egy filmsztár). Most viszont egyre szomorúbb vagyok, mert elköltözünk és tudatosult bennem, hogy többé nem fogom látni, csak egy évben egyszer maximum. El kéne felejtenem, hogy ne fájjon ennyire, de tapasztalatból tudom, hogy ezt nem lehet erőltetni. Pedig olyan rossz, én ezt nem bírom ki addig, amíg nem múlik el, nagyon szeretem.
2018. jún. 10. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Pedig csak várni kell. Máshogy nemigen lehet.:(
2018. jún. 10. 22:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Mielőtt beleszerettem volna, szerelmes voltam 2 évig egy osztálytársamba, de nem annyira, mint belé és őt nem is ismertem ennyire. Az osztálytársamat is nehéz volt elfelejteni, 2 évbe telt, de ő elfelejtette velem, és már nem érdekel, nem gondolok rá.

Már most a sírógörcs kerülget, hogy látom még 2 napig és utána szinte soha. Tegnap is sírva aludtam el.

2018. jún. 11. 08:50
 3/6 A kérdező kommentje:
És most a közeljövőben nem látok rá esélyt, hogy valaki más lesz majd.
2018. jún. 11. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:

En is hasonlo helyzetben voltam es talan meg vagyok is egy kicsit. Akkor lett rosszabb a helyzet, mikor megtudtam, hogy osszejott egy lannyal. (A fiu es a lany is osztalytarsam.) Eleg nehez volt, hogy mindennap (sot minden masodpercben) lattam oket es a kapcsolatuk alakulasat. Utaltam a lanyt is, mert ugy gondoltam, hogy egyaltalan nem erdemli meg a sracot es csak jatszadozik vele. De egy veletlen folytan lassan 4 ev utan elkezdtem beszelgetni a lannyal nemreg, es rajottem, hogy nem kellett volna megitelni ranezesre, mert teljesen mas, mint amit gondoltam rola. Nem olyan, mint amilyen buta libanak mutatja magat es tenyleg egy szeretheto, kedves lany. Megertettem, hogy a fiu miert is szeretett bele es elfogadtam ezt. Talan meg orulok is a boldogsaguknak, mar amikor az van (mivel elegge viharos a kapcsolatuk). Szoval nekem a baratno megismerese segitett, mert ez vezetett ra arra, hogy vele o most igazan boldog es mas nem is szamit. :)

Sajnalom, ha nem segitettem ezzel a kis sztorival... Nekem a masik bevalt modszer meg az, hogy belegondolok abba, hogyha tenyleg egymasnak vagyunk teremtve, akkor egyszer ugyis osszehoz majd minket a sors es ennyi. Nem kell tulparazni. Ha meg megse, akkor lesz mas.

2018. jún. 11. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom hogy a távolság és az egymástól külön töltött idő megoldja.Tudom hogy most nehéz ebbe belegondolni de teljesen új suliba mész és megfogsz ismerkedni majd új emberekkel sok barátod lesz és ugyanúgy fog jönni egy fiú aki szimpi lesz majd neked és hidd el akkor már nem fogsz arra gondolni hogy az előző sulidban volt egy plátói szerelmed.
2018. jún. 11. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Remélem, úgy lesz, ahogy mondjátok...:)

2018. jún. 11. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!