Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Az egyik fiú barátomnak van barátnője. Baráti alapon mi is szoktunk találkozni, és amikor találkozunk, akkor mindig megkérdezi tőlem hogy hogy állok a pasikkal meg nézegeti a kezeimet. Fel szeretne emelni ilyesmik. Többször megkérdezett már engem, hogy én minek tartom őt, mi a véleményem róla stb. Nem tudom, hogy ha barátnője van, miért ezek érdeklik, miért nem a barátnővel foglalkozik.
Egyébként eleinte amíg nem volt barátnője rám is nyomult, dicsérgette a szemem meg azt mondta hogy azért hívogat el talizni hogy barátnője legyek. De azóta összejött egy másik csajjal és még mindjg a fent leírtakat játssza
Azért kérdezgeti, mert ha egy halvány szikrát sugározná feléje, akkor lemondana a barátnőjéről miattad. Csakhogy Neked nem nagyon tetszik a fiú.
Légy határozott és beszélj nyíltan.
olyan hülye vagy hogy nekem fáj
pont leszarja a "barátnőjét"
rád feni a fogát butus
Itt egy újabb fiú-lány barátság, ami ugancsak arról szól, hogy a csaj barátzónába vágta a fiút, de ettől a fiú még mindig arra veri a **szát, hogy hátha megkapja őt xD
Egyébként igen, az még nem jelent semmit, hogy van egy barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!