Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lájkol egy bejegyzést egy fiú facebookon és utána én is és ő még az nap kilájkolja akkor baja van velem?
Figyelt kérdés
Egyfolytában ezt csinálja, élőben meg tök kedves meg minden.2021. febr. 12. 14:08
1/21 anonim válasza:
Húú, ezek a modern kori problémák! Miért fontos ez neked? Bejön neked ez a szóban forgó fijúcska? Mert akkor a helyedben nem így próbálnék közeledni felé, hogy lájkolgatom azt, amit ő is.
2/21 A kérdező kommentje:
igen.
2021. febr. 12. 14:26
3/21 anonim válasza:
Ezzel akarja magára felhívni a figyelmet... 🤦
4/21 A kérdező kommentje:
Hogy viszont szeret?
2021. febr. 12. 15:15
5/21 anonim válasza:
Ezt mi honnan tudjuk ennyiből?
7/21 anonim válasza:
Szóval. Belájkolta a képeid. Ezzel akarja felhívni arra a figyelmet, hogy tetszel neki. Ha belájkolja, majd kilájkolja, az azért van, mert felszeretne tűnni, hogy: “Vedd a jeleket!"
Szóval röviden:
Tetszel neki, neked is ő!
8/21 anonim válasza:
Biztos véletlen lájkolta be. Szoktam ilyet én is, olyankor visszavonom. Szar ügy, sorry
9/21 terminator9000 válasza:
Inkább szerelmes, szeretni akkor fog ha finghatsz előtte nyugodtan
Nemtudjuk miért lájkolta ki, inkább kommunikálj vele előrébb leszel, főleg ha nemis beszéltetek 1 szót se előtte, ne a hidegvízzel kezd
10/21 A kérdező kommentje:
Oké. Élőben tök zavarban van. Facebookon meg hát van az amit mondtam. Valahogy akkor próbálok vele beszélni.
2021. febr. 13. 13:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!