Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha offolni akar, miért ilyen velem?
Sziasztok!
Van egy lány aki tetszeget, elv én is ő neki, viszont egyik ismerősömtől hallottam hogy nem tudja a lány viszonozni az érzéseimet, és offolni akar valahogyan (szépen).
Alapjáraton kb mindig én kerestem a lányt, de mindig kedves, jofej velem. Szíves emojikat is szokott használni, nem tudom h ez mennyire lehet úgymond "jel".
De akkor miért akar offolni?
Vagy az ismerősöm kamuzik?
#1 Igazából személyesen még nem beszéltünk, de én már láttam őt.
#2 kb december közepe óta
Ha mindíg Te keresed, az is egy jel, sőt, megbízhatóbb, mint az emojik. Ha ő nem, vagy csak ritkán keres Téged, az annyira nem pozitív. Én a helyedben megpróbálnék nagyon (NAGYON) finoman utalgatni a jövőre, akár poénosan, és nézz a szemébe, ha bizonytalannak látod, ne erőltesd, majd lesz valami, vagy nem lesz semmi, ha meg pozitívan hat rá a dolog, akkor valószínűleg az ismerősöd csak szivat.
Egyáltalán ő ismeri a lányt? Ha igen, mennyire?
És miért nem hívtad még el randira?
Lehet azért ilyen, mert már kb 2 hónapja húzód te is az agyát, de még egy randira se hívtad el. Lehet én is offolnálak ennyi idő után..
#4 osztálytársak
#5 Írtam neki hogy összefuthatnánk így ketten, ha már jobb lesz a helyzet ezzel az egész vírusosdival. Meg ha nyitva lesz valami egyáltalán.
Igaza van az 5. válaszolónak, ne szarakodj, légy férfi. Improvizálj. Ha nincs nyitva semmi, irány a város, a parkok, ha szeretitek, akkor a természet, egy kellemes séta is jó randiopció, nem kell egyből 100 csillagos étterem. :)
Nyűgözd le Te magad, hallgasd meg, figyelj rá, értsd meg, érdeklődj, nevess vele, éld át az egészet, légy ott fejben... és légy ott neki.
Ha az a fajta, aki nem csak a tárgyi értékeket becsüli, akkor garantált sikered lehet.
Szerintem hagyd azt az ismerőst, van okod bízni benne?
Nem tudhatod.
Viszont van egy lány, akivel beszélgetsz.
Kérdezz rá hogyan is álltok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!