Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha offolni akar, miért ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha offolni akar, miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány aki tetszeget, elv én is ő neki, viszont egyik ismerősömtől hallottam hogy nem tudja a lány viszonozni az érzéseimet, és offolni akar valahogyan (szépen).

Alapjáraton kb mindig én kerestem a lányt, de mindig kedves, jofej velem. Szíves emojikat is szokott használni, nem tudom h ez mennyire lehet úgymond "jel".

De akkor miért akar offolni?

Vagy az ismerősöm kamuzik?

2021. febr. 9. 22:29
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Hát ez jó kérdés élőben találkoztatok már?
2021. febr. 9. 22:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mióta ismered?
2021. febr. 9. 22:42
 3/19 A kérdező kommentje:

#1 Igazából személyesen még nem beszéltünk, de én már láttam őt.

#2 kb december közepe óta

2021. febr. 9. 22:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindíg Te keresed, az is egy jel, sőt, megbízhatóbb, mint az emojik. Ha ő nem, vagy csak ritkán keres Téged, az annyira nem pozitív. Én a helyedben megpróbálnék nagyon (NAGYON) finoman utalgatni a jövőre, akár poénosan, és nézz a szemébe, ha bizonytalannak látod, ne erőltesd, majd lesz valami, vagy nem lesz semmi, ha meg pozitívan hat rá a dolog, akkor valószínűleg az ismerősöd csak szivat.

Egyáltalán ő ismeri a lányt? Ha igen, mennyire?

2021. febr. 9. 22:56
 5/19 anonim ***** válasza:
73%

És miért nem hívtad még el randira?

Lehet azért ilyen, mert már kb 2 hónapja húzód te is az agyát, de még egy randira se hívtad el. Lehet én is offolnálak ennyi idő után..

2021. febr. 9. 22:56
 6/19 A kérdező kommentje:

#4 osztálytársak

#5 Írtam neki hogy összefuthatnánk így ketten, ha már jobb lesz a helyzet ezzel az egész vírusosdival. Meg ha nyitva lesz valami egyáltalán.

2021. febr. 9. 23:04
 7/19 terminator9000 ***** válasza:
93%
Anélkül is lehet találkozni, de tényleg én tavaly jöttem össze barátnőmmel és 1 randin Lidl be voltunk picit meg parkba xD 19f
2021. febr. 9. 23:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az 5. válaszolónak, ne szarakodj, légy férfi. Improvizálj. Ha nincs nyitva semmi, irány a város, a parkok, ha szeretitek, akkor a természet, egy kellemes séta is jó randiopció, nem kell egyből 100 csillagos étterem. :)

Nyűgözd le Te magad, hallgasd meg, figyelj rá, értsd meg, érdeklődj, nevess vele, éld át az egészet, légy ott fejben... és légy ott neki.

Ha az a fajta, aki nem csak a tárgyi értékeket becsüli, akkor garantált sikered lehet.

2021. febr. 9. 23:09
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiút azért offoltam mert azt mondta nem akar találkozni csak akkor amikor nem kell maszkot hordani és belehet ülni valahova stb... annyi szép hely van ahol lehet sétálni akárcsak egy csendes rét vagy bármi nem tudom hol laksz de meglehet oldani szerintem. Lépjél mert így sose tudod meg hogy áll hozzád. Viszont azt tudd hogy ha nincsennek talik akkor abból nem lesz semmi. Sokszerencsét és csak bátran
2021. febr. 10. 08:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd azt az ismerőst, van okod bízni benne?

Nem tudhatod.

Viszont van egy lány, akivel beszélgetsz.

Kérdezz rá hogyan is álltok :)

2021. febr. 10. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!