Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor a lány mit akar?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a lány mit akar?

Figyelt kérdés
Röviden: van egy lány, akivel egy hónapja beszélünk, minden nap írtunk egymásnak felváltva. Akkor szó esett a kapcsolatról, azt mondta, hogy belemenne egy kapcsolatba, én is ezt mondtam neki. Találkáról is volt szó. Körülbelül 4 napja nagyon szótlan a lány, attól még írt rám, hogy mi újság velem, visszakérdeztem, de jöttek az egy szavas válaszok. Most nem tudom, hogy mit akar, ő mondta is, hogy ő eldöntötte, hogy akar velem találkozni, de ennek kell még 2 hét körülbelül. Az lenne a kérdésem, hogy akkor most mit akar a lány, vagy én is legyek olyan, mint ő, írjak keveset, lányok mit gondoltok erről?
2021. jan. 1. 08:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez akkor szokott történni, ha a lány unalmasnak tartja már a beszélgetéseket. Nem izgalmas számára ezért már nem is úgy érdeklődik. Persze a talit nem mondja le ha már megígérte, meg úgy van vele hogy élőben hátha jobb lesz, de írásban mindenképpen ez a helyzet. Vagy talált mást aki jobban felkeltette az érdeklődését.

Ne írj kevesebbet, az csak mégjobban elveszi a kedvét a találkozástól. Inkább próbálj érdekes témákat felhozni, olyanokat amik őt érdeklik, és ne legyél túl kiszámítható, mert valószínűleg már kiismert és érzi hogy nem tudtok már nagyon új dolgokról beszélgetni.

2021. jan. 1. 10:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért ír rám minden második nap?
2021. jan. 1. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert még érdekled, csak nem úgy mint az elején.
2021. jan. 1. 11:14
 4/14 A kérdező kommentje:
És akkor mit tudok tenni?
2021. jan. 1. 11:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt már leírtam.
2021. jan. 1. 11:23
 6/14 anonim válasza:
92%
Sokáig húztad az online beszélgetést. 1 hónapig nem nagyon szabad beszélgetni lánnyal, ha ott ismerkedtetek meg, minnél hamarabb személyes találkozóra kéne terelni a témát, legalább 1 hét után.
2021. jan. 1. 11:35
 7/14 A kérdező kommentje:
Lányok véleményére is kíváncsi lennék.
2021. jan. 1. 11:36
 8/14 anonim válasza:
100%
Persze ettől még simán összejöhet most is a dolog, de ilyenkor általában a személyes találkozó sokszor unalomba fullad, mert kvázi mindent tudtok egymásról szinte.
2021. jan. 1. 11:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ma írni fog, talán csináljam azt, hogy 2-3 nap nem fogom keresni?
2021. jan. 1. 11:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én lány voltam, és leírtam a véleményem. Egyébként szerintem nem húztad sokáig, én egy év után találkoztam a barátommal.

Megteheted hogy nem írsz neki, de akkor 2 következményre készülj fel: vagy jobban keres, és nyert ügyed van, vagy pedig lemond rólad és beszélget mással. Mindkettőre ugyanannyi esély van, főleg ha már amúgy is beszélget valaki mással.

2021. jan. 1. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!