Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a lány mit akar?
Figyelt kérdés
Röviden: van egy lány, akivel egy hónapja beszélünk, minden nap írtunk egymásnak felváltva. Akkor szó esett a kapcsolatról, azt mondta, hogy belemenne egy kapcsolatba, én is ezt mondtam neki. Találkáról is volt szó. Körülbelül 4 napja nagyon szótlan a lány, attól még írt rám, hogy mi újság velem, visszakérdeztem, de jöttek az egy szavas válaszok. Most nem tudom, hogy mit akar, ő mondta is, hogy ő eldöntötte, hogy akar velem találkozni, de ennek kell még 2 hét körülbelül. Az lenne a kérdésem, hogy akkor most mit akar a lány, vagy én is legyek olyan, mint ő, írjak keveset, lányok mit gondoltok erről?2021. jan. 1. 08:45
11/14 anonim válasza:
De én még mindig jobban javaslom azt hogy beszélgessetek érdekes és értelmes témákról, nem pedig elmenekülni és passzívnak lenni, hogy hátha akkor majd jobban érdekled. Ne azért figyeljen fel rád mert leszarod, hanem azért mert azt gondolja rólad hogy érdekes vagy és nem kiszámítható. Ha ilyen távolodós játékot játszol az hosszútávon nem vezet jóra.
12/14 anonim válasza:
Még mindig az első vagyok, annyit még hozzáfűznék, hogy ez általános iskolai pár hónapos kapcsolatra talán elég, de ha te komolyabb és tartósabb kapcsolatot szeretnél, nagyon nem ajánlom ezeket a játékokat és taktikázasokat. Nagyon rövidtávú hatása van, ha van egyáltalán. Nem a személyiséged fogja őt érdekelni hanem az hogy leszarod.
13/14 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2021. jan. 1. 12:18
14/14 anonim válasza:
Ne várj napokat a válasszal, de pár percen belül se válaszolj. Várj vele pár órát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!