Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem ezt?
Van barátom már több mint 1 éve. De szinte soha nem csinál magáról jó képet amit küld, vagy homályos vagy valami béna fejet vág. Nem csinál több képet hanem ahogy sikerül azt puff el is küldte. Anikor ezeket a képeket látom, nem azt érzem, hogy jajj de kis cuki, vagy viccesnek hanem azt érzem, hogy már nem tetszik. Olyankor mindig félek, hogy már nem vagyok szerelmes belé.
Az rossz, ha nem vonzó számomra képek alapján, amióta ezen gondolkodom már a valóságban amikor itt van is ezt érzem, hogy nem olyan helyes. Viszont szeretem, tudom, hogy nem a külső a minden, de azért kellemesebb és tudom, hogy tudna helyes is lenni.
16l
Bocsi,ha kicsit érthetetlen a kérdésem 😅
Csak a fotók miatt beindít egy ilyet nálad? Nincsenek mélyebb gondok a háttérben, pl. a viselkedése élőben sem vonz már, vagy nem csináltok együtt semmi olyat, ami mélyítené a kapcsolatotokat?
Elég fura ha csak a képek lennének a háttérben, de ezzel sem tudsz mit kezdeni, ilyenek az érzéseid. Fiatal vagy még, nyilván nem vele fogod leélni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!