Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Talán érezhetek még valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán érezhetek még valamit?

Figyelt kérdés
Nyáron kavartam egy sráccal, nekem nagyon bejött, többet szerettem volna, csak aztán párszor leírta magát előttem...az elején ő is viszonozta ezt a dolgot, csak aztán egy idő után kb. Lesz*rt már, így hagytam az egészet. Pár napja rámírt, érdeklődve, hogy mi a helyzet velem. Úgy voltam vele, hogy na nem, egyszer már összetörte a szívem, mégegyszer nem fogja.(aki szeretné privátban leírom, mi történt, de most nem ez a lényeg) Beszéltünk picit, ami bevallom jól is esett, hiányzott már, bár azóta sem értem, hogyhogy ennyi idő után eszébe jutottam. Sajnos amióta írt, előjöttek az emlékek, vagy fogalmam sincs, miért, de azóta elég sokszor eszembe jut...talán érezhetek még valamit?

2019. márc. 19. 23:03
 1/4 kamugyrosz ***** válasza:

Persze

De hat ha radirt akk gondolom az o fejeben is voltal és hat gondolt is rad szóval nem veszett ügy

Írj nyugodtan privibe ha gondolod

2019. márc. 19. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem veszett ügy de ha gondolod privi. ..
2019. márc. 20. 19:52
 3/4 anonim válasza:
Hali,érdekes ha gondolod írj privit.
2019. márc. 21. 16:23
 4/4 anonim válasza:
Mi miatt tűnt fel? Azt tudni, vagy csak úgy?
2019. ápr. 15. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!