Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
JazminKiss14 kérdése:
Mit erezhetek? Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, lassan 1 honapja ismerjuk egymast! O az elso fiu akit megoleltem! Nem mindig de altalaban ha a kozelemben van ideges leszek es gyakran mosolygok! Tegnap a buszon nagyon jol elbeszelgettunk (szinhazban voltunk az osztallyal) es haza is kisert! Ma is taliztunk! Es van olyan h azt erzem nagyon imadom es sosem akarom elvesziteni/o az igazi! Es van olyan h nem erzek iranta semmit de meg is az van bennem es azt irom neki mosolyogva h szeretem! Es o is viszonozza! Ossze vagyok zavarodva ilyen meg nm volt velem! Es attol felek, ha ossze jonnenk kiszeretnek belole v nm tdnam h szeretem-e v mi van es ertitek😅 bocsi csak ideges vagyok, es igy nm nagyon megy a fogalmazas! Meg fel teszem magamnak a kerdest "most akkor szeretem? Vagy csak bemeselem magamnak" es en szeretnek vele lenni! De nm tdm mi van velem SEGITSETEK KERLEK SZEPEN2020. febr. 20. 19:54
1/5 anonim válasza:
Adj egy kis időt az érzéseidnek.
Ha kell, pár napig szorítsd minimálisra a találkozásokat (beleértve a netest is!). Ha hiányzik, nincs mit tenni, össze kell vele jönni, aztán meglátjátok. Fiatal vagy, ki kell tapasztalni ezt is!
Ja és le ne írd, hány éves vagy, mert törölhetnek!
2/5 Harukoo válasza:
gratulálok, hogy szerelmes lettél. Világ legjobb érzése! Nem kéne még ennyire bele élned magad, his még alig ismered. Többszöri találkozók után is fenn tartja az érdeklődését irántad akkor már lehet komolyan szeretne valamit.. Addig csak óvatosan ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Hozza teszem mert elfelejtettem! Nagyon sokat gondolok ra es gyakran nezem a kepeit, varom h mikor ir vissza ha irok neki szoval hianyzik! Es sokszor vagyok ideges ha ra gondolok
2020. febr. 20. 20:11
5/5 A kérdező kommentje:
Majdnem minden ejjel vele almodok, es mikor felkelek tiszta ideg vagyok es ugy erzem imadom
2020. febr. 21. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!