Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzik, másba menekültem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik, másba menekültem, szerintetek ez mi ?

Figyelt kérdés

Fél éve minden nap szenvedek a hiánya miatt. Másba menekültem, egy olyan srácba aki tiszta szívű, gyamoltalan és imád engem.

Jelenleg is az exem siratom, de a másik fiút is megszerettem csak másképp. Tudom hogy ő érdemelné meg..meg akarom becsülni..

De nehéz feledni.

Szerintetek ha ki tartok mellette, sikerül a másikat elfeledni és őt úgy szeretni ahogy megerdemli?

2021. febr. 7. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Tipikus esete annak amikor az szakítás után az ember nem dolgozza fel a történteket és nem megy át önfejlesztésen csak a bánatát akarja csillapítani.
2021. febr. 8. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Pedig de, ugyanolyan tini hiszti, mint itt a legtöbb kérdés. Egyértelmű hogy hulyited a másik srácot, hisz az exed siratod.
2021. febr. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!