Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szokatlan az ízlésem?
Nekem meg soha nem azok a lányok tetszettek, akikért mások általában odáig voltak.
De ezen nincs semmi meglepő, mint ahogy a te ízlésedben sem, nem vagyunk egyformák, és nem mindenkit az aktuális trendek irányítanak.
Nem vagy egyedül, nekem se a kigyurt, vadallatias szexi sracok jonnek be. De csak azert mert hat most lehet mondani hogy eloiteletes vagyok, de egyes sracokrol annyira lerí hogy komolytalanok, es tobb lanyt fuznek, vagy bekepzetek a kulsejuk miatt
Nekem se fontos az hogy szexi legyen meg minden, sot, van hogy ez taszit. Inkabb legyen normalis, ertelmes, vicces es szeretheto. Az mindent visz
18/l
Szerintem ez normális, nekem is az ilyen fiúk jönnek be. Amúgy rám is szoktak furán nézni a barátnőim, amikor mutogatnak képeket szerintük iszonyatosan jóképű hírességekről, én meg csuklóból rondázom le őket. :D
Hogy mi szép, azt mindenki másképp gondolja, nincs olyan, hogy ez a "normális ízlés". És teljesen mindegy, hogy más mit gondol egy neked tetsző fiú külsejéről/személyiségéről, az egyetlen, ami számít, hogy NEKED tetszen az a valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!