Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nagy butaság? 😅

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy butaság? 😅

Figyelt kérdés
Nagyjából 4 éve megismertem egy lányt, gyorsan összebarátkoztunk, rá kb 1 évre beleszerettem. Nagyjából 2 évig próbálkoztam nála, ő azalatt több fiúval is volt együtt. Kb 2 éve, épp valentin nap előtt végre engedett nekem, összejöttünk, boldog kapcsolatnak is ígérkezett, de a lány barátnője (aki mellesleg engem jogtalanul utált) befolyásolta őt, hogy szakítson velem, úgyhogy 2 nap múlva vége is lett. Azóta nekem is, és neki is több kapcsolata volt, és most is szeret egy fiút, de én azóta is úgy érzem, hogy még mindig őt szeretem. Nagyon nagy butaság, hogy ennyi év, visszautasítás, és fájdalom után, még mindig szeretem, és szeretnék vele boldog lenni? 😅

2021. febr. 5. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Ha azt mondom igen, akkor mi van? Szerelmes vagy gondolom, mit tudok mondani próbálkozz, csak ne várj semmit. Legyenek tartalékok.
2021. febr. 5. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
94%

Nem butaság, mert az érzéseinket nem tudjuk befolyásolni, nem lehetnek butaságok.

Viszont mondhatjuk úgy, hogy nincs értelme vele foglalkoznod ennyi visszautasítás után, meg hogy a barátnője ilyen hatással van rá hogy egyből lapátra is tesz, csakmert a baratnoje utal. Nem érdekled őt, nem voltál neki olyan fontos. Bár ez azert mar ad egy kiindulasi alapot hogy tovabblepj es elengedj valakit.

Szerintem nagyon becsülendő hogy ilyen kitarto vagy, és merem állitani hogy ez nem gyakori tulajdonság, de van, amikor jobb továbblépni. Egyszer már úgy se fog érdekelni, valószinuleg nem ő lesz álmaid asszonya, de ha még abban az időszakban vagy mikor még vágysz rá, vársz rá, remény van benned akkor nincs mit tenni. El fog múlni, csak idő kerdese

2021. febr. 5. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!