Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 2 fiú közül kell választanom....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiú közül kell választanom. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Az egész pár hónapja kezdődött (pontosan 5).

Volt egy fiú akivel összejöttem. Az első egy hónapban nem is voltam vele szívesen hiszen mindeközben megismertem valaki mást akivel jobban éreztem magam. A másik fiúnak is volt baránője de ő szakított vele csak hogy velem lehessen.

Azóta eltelt 4 hónap. A barátommal jól megvagyunk és ezalatt a 4 hónap alatt beleszerettem. De emellett ott van a másik fiú akivel eközben chateltem de a barátom (teljesen jogosan) megkért hogy ne beszéljek vele. Egy hónapig nem is beszéltünk de elkezdett hiányozni hiszen vele nagyon jól el tudtam beszélgetni (számomra fontos a humor és ő mindig meg tudott nevettetni). Szünetet kértem a barátomtól így ismét tudok vele beszélni de nem érzem helyesnek.

A kérdésem pedig ez: szerintetek kivel lenne jobb? Talán rámférne egy szünet a fiúktól de ezalatt mind a kettőt elveszíteném. Szerintetek a nevetést válasszam vagy azt hogy nagyon szeretve érzem magam?

2021. jan. 31. 18:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

de attól még te is zöldet nyomtál mindenre

a csaj nem tudja mit akar, először magát kéne rendbe rakni

2021. jan. 31. 22:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy egyiket sem lenne célszerű választanod. A jelenlegi párodat lényegében megcsaltad a másik sráccal, a második srác meg nem kell annyira, hogy szakíts az elsővel. Sajnos így mindhárman csak szenvedtek. Azt értem, hogy élvezed, hogy mindkét pasi pörög rád, mint a villanyóra, de így csak bántod őket. Lehet, hogy megbántalak vele, de az a véleményem, hogy nem igazán érdemled meg egyiküket sem.
2021. febr. 1. 14:38
 13/13 anonim válasza:
100%

Én is leírok egy tanmesét.

Már 35 éves vagyok, szóval túl estem pár kapcsolaton és persze csalódáson.

Én 16 voltam amikor bekerültem az első kapcsolatomba. Elhamarkodtam a döntést, és nem tudtam felelősségteljesen nemet mondani. Az én esetem is hasonló volt. Azt hittem, hogy a fiú akibe "beleszerettem" tényleg életem szerelme. Aztán jött a másik fiú a képbe. Az első jóképű, kedves, okos és figyelmes volt. A második a laza, menő, "rossz fiú". Én élveztem azt, hogy mind a kettő "szeret". Igazából csak az első tette. A vége az, hogy az elsővel szakítottam, a másodikkal együtt voltam kb. 2 hétig, utána dobott egy másik lányért. Két szék közül a földre ültem. A lényeg, hogy ne dönts elhamarkodottan. Van időd. Nézz magadba, és ha úgy érzed nem állsz készen egy kapcsolatra, tarts szünetet.

2021. febr. 10. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!