Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 fiú közül kell választanom. Szerintetek?
Az egész pár hónapja kezdődött (pontosan 5).
Volt egy fiú akivel összejöttem. Az első egy hónapban nem is voltam vele szívesen hiszen mindeközben megismertem valaki mást akivel jobban éreztem magam. A másik fiúnak is volt baránője de ő szakított vele csak hogy velem lehessen.
Azóta eltelt 4 hónap. A barátommal jól megvagyunk és ezalatt a 4 hónap alatt beleszerettem. De emellett ott van a másik fiú akivel eközben chateltem de a barátom (teljesen jogosan) megkért hogy ne beszéljek vele. Egy hónapig nem is beszéltünk de elkezdett hiányozni hiszen vele nagyon jól el tudtam beszélgetni (számomra fontos a humor és ő mindig meg tudott nevettetni). Szünetet kértem a barátomtól így ismét tudok vele beszélni de nem érzem helyesnek.
A kérdésem pedig ez: szerintetek kivel lenne jobb? Talán rámférne egy szünet a fiúktól de ezalatt mind a kettőt elveszíteném. Szerintetek a nevetést válasszam vagy azt hogy nagyon szeretve érzem magam?
Oké hogy fiatal vagy, de az élet azért nem ilyen, hogy eszközként nézek az emberekre és aszerint tartom őket magamnál. Pontosabban lehet ilyen persze, de azok a kapcsolatok annyit is fognak érni és az adott jellemről is sokat elárul. Az egyik a bohóc, aki szórakoztat, a másik a kamu szerelem, ami által fontosnak és szeretve érzed magad.
Egyik sem tűnik komolynak, csak az igényeidet szolgálják ki, ennyire vannak tartva. Jól mondtad, hogy egy szünet a fiúktól jól jönne, de félsz hogy egyedül maradsz.
Ez a kapcsolat csak azért van, hogy legyen valaki - nem megszeretted, hanem megszoktad. Ha tényleg szerelem lenne, nem agyalnál a másik srácon. Az meg egyenesen szomorú, hogy úgy jöttél össze vele, hogy nem is akartál, nem szívesen töltötted vele az időt.
"ne hagyd el a palidat, de szánalmas vagy"
Eskű ez megnevetetett 😀 hatalmas 😀
Ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a másodikba. ("új barát")
Szerintem ezek után tudnod kéne hogy érzel. Tisztázd először az érzéseid. És a fiúk sem "eszközök" opciók ahogy a lányok sem.
19/l
Előző vagyok.
Ha már 2 fiú opció van mindig válaszd a 2.-at Ha igazán szeretted volna az elsőt nem lenne 2.opció. Lehet így érthetőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!