Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt már nem bírom! Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt már nem bírom! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy Csodadoktor nevű sorozat, amiben van egy lány, akit Nazlinak hívnak. Nagyon tetszik nekem aztán láttam azt a részt amiben egy füsttel teli szobából mentik ki. Folyamatosan csak rá gondolok és már nagyon nem bírom ezt. A szobámban vagyok sötétben és majdnem elkap a sírás ha arra gondolok hogy meg hal. Csak rá tudok gondolni.

2021. jan. 30. 21:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Meghal*
2021. jan. 30. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egy film, akinek a szereploi a forgatason jokat rohognek. Ennyire nem lehetsz egyszeru hogy ezeket elhiszed.
2021. jan. 30. 21:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egy film
2021. jan. 30. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a probléma? 😅 tudatosítottad magadban hogy ez egy film, szóval nincs okod ezen idegeskedni.
2021. jan. 30. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott meg is hal, akkor folytatja másik sorozatban vagy filmben a munkásságát.

Ez kb olyan mintha azért sírnál, mert elfogyott a matek házid... Majd lesz folytatása annak is.

2021. jan. 30. 22:13
 6/10 October15 ***** válasza:
52%
Naz[l]i. :D Pls mondd, hogy szőke kékszemű. XD Ez majdnem olyan jó mint Horo[gkereszt] a spice and wolf-ból. :D
2021. jan. 31. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a török sorozat amúgy? Amúgy létező kórházban forgatják a sorozatot. Menjél ki Isztambulba a Medical Park Pendik kórházban forgatják és láthatod őt élőben is.
2021. febr. 19. 16:30
 8/10 anonim válasza:
100%
Annyit tanulj meg hogy egy sorozatban a főszereplők általában sosem halnak, főleg nem a Csodadoktorban ÉS NEM NAZLI.Ne aggódj ilyenek miatt, lesznek nagyobb gondjaid.
2021. febr. 21. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk tanulj, öltözz fel és sétálj, rakj rendet, beszélgess, csak mozdulj ki kicsit a komfortzónádból stb. Ennyire nem szabad beleélned magad egy filmbe.
2021. febr. 24. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A törökök minden részt felraknak. Mucize Doktor néven keress rá youtube-on és ott láthatod törökül. Ők jóval előrébb vannak mint mi. (59.résznél)
2021. ápr. 24. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!