Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom az exével, mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Majdnem 1 eve azaz 10 honapja vagyunk eggyutt a "párommal" 1 honappal azutan, hogy összejöttünk megcsalt az exével egy házibuliban amiről azt mondta, hogy a rokonánál lesz és 1 fiú sem lesz ott. (ez pont a 18.születésnapomon tette) aztan ugy viselkedett mintha semmi nem történt volna. Nagyon sok jót, rosszat meg éltünk eggyutt azóta, pár napja fel merült ez az egész ügy mert veszekedtünk mert azzal az exel még irt es 1 szer fel is hivta amiről tudok. Folyamatosan hazudozott, hogy nem csalt meg sose és nem törölt semmilyen uzenetet. Csak ott bukott meg, hogy fel hivtam a srácot és ő el mondta, hogy akkor szexeltek, sot azt mondta, hogy ez nem egyszeri alkalom volt.ezt mai napig tagadja, hogy az volt csak es tobb nem. Másnap be vallotta sírva, hogy igaz volt ami a bulin történt. En egesz vegig azert dolgoztam, hogy el koltozhessunk kulon a szuleinktol es eggyutt éljünk (ezt a kérdést az egykori parommal teszem fel mert partatlanul all mindenki ehez) ti mit tennétek az en helyembe? Jogos az, hogy undoritonak tartom?2021. jan. 26. 22:44
1/8 anonim válasza:
Megcsalt....egyèrtelmű hogy ott hagyod és nem állsz le vele soha!!!
2/8 anonim válasza:
Kérlek, ne maradj vele... Fiatal vagy, ne vesztegesd ilyen emberre a legszebb éveid és a kedvességed, mert nem érdemli meg. Légy tisztában az értékeiddel!
3/8 anonim válasza:
Nem egy az exünk? Az enyém anno 1 hónap után sunyiba találkozott az exével és megcsókolta:D Utána meg 2 évig a tudtomon kívül csalt.
Hagyd ott a “párodat”...
4/8 anonim válasza:
Meg kell tanulnia, hogy ez nem jó.
Neked meg ennél a bal kezed is jobb kapcsolat.
5/8 anonim válasza:
Nyilván ez a "nő" innentől annyit sem ér hogy egy szikra energiát tegyél bele. Dobd ki a francba, az ilyen típus mindig csalni fog, mindig hazudik és mindig lesz egy exe vagy egy legjobb fiúbarátja akivel éppen vigasztalódhat.
6/8 anonim válasza:
Aki egyszer megteszi, az többször is..... Zárd rövidre ezt a dolgot, ha nem akarsz újra pofára esni.
7/8 anonim válasza:
első vagyok... így van, aki egyszer megteszi, megteszi tőbbször is...ezek hazug férgek...anno tinikoromban en is minden féregnek elhittem mindent, mai napig büntetem magam hogy ilyenekkel alltam szóba, akik annyit sem érdemeltek volna meg! hazudtak, ismerkedtek más lányokkal sunyiba, rabszolgának használtak ki... mai napig sírok hogy ki lettem használva... hagyd ott, soha ne állj le vele, te többet érsz!
8/8 anonim válasza:
Néha próbálok mindenből pozitívat kihozni, még akkor is, ha az az életembe kerül. Ezt a pszichológusom ajánlotta :) Tehát mi a jó oldala ennek?
Ha érdekel az édes hármas, ebből még lehet többet is kihozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!