Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja pont ő?
nála sokkal szebb lányoknak bejöttem de mindig lekoptat vagy Flagmázik velem Vagy egy két szavas válaszokkal válaszol pl Ja, Oké, Aha mindig azért siránkozik hogy nincsen pasija aki jól is néz ki Én jól nézek ki
azt gondoltam ha barátként jól éreztük magunkat akkor Miért ne lehetnénk többek mint barátok?? És ha A szép lányoknak tetszettem neki mérte tetszenék?? és egyáltalán nem vagyok bunkó A lányokkal mindig udvariasan bántam de persze azért kicsit a jó ízlés határán belül hülyultem (legalábbis azzal akit ezzel nem sértetem meg) és nem úgy néztek ki mint akinek nem tetszene
A szépség szubjektí mindenkinek más az elképzelése de azért egyigényes ember látja a különbséget én nem akarok senkit sem lenézni csak kicsit fáj hogy nem akar tőlem semmit...😒
Egyáltalán nem szeretném magamat sírattatni de én kíváncsi vagyok a véleményetekre
És az hülyeség lenne hogy azért csinálja mert jól nézek ki és nem akar semmit Nehogy bántsam lelkileg vagy mi
Mert ilyen nincsen szerintem azt mondom csúnya lány csak kicsikét van egy kis súlyfelesleg e az arca annyira nem csúnya Bár szép sem Nem tudom mi fogott meg benne de de valami Igen 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!