Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a lány?

Figyelt kérdés
Már egy ideje ismerek egy lányt, de csak netről. Viszont megfigyeltem pár apró jelet, ha lehet így nevezni, social media-n keresztül. Amikor én kiteszek magamról egy selfie-t instagram storyra, akkor mindig ő is kirak magáról egyet. Vagy volt olyan, hogy belájkoltam az egyik képét, ő pedig visszalájkolta az én egyik képemet, és rakott ki ismét magáról egy képet storyba. Meg volt olyan is, hogy snapchaten replayelte a snapemet, azaz visszajátszotta. Szokták ezt csinálni nekem lányok, és mindig arra jutok, hogy csak azért csinálják, hogy felfigyeljek rájuk. Tudom, nagyon gyerekes, meg menjek oda hozzá élőbe stb.. de nem tudok, messze lakik nagyon, nincs esélyem jelenleg élőben találkozni vele. Miért csinálja ezeket egyébként? Ja meg azt is szokta, hogy küld magáról egy képet snapchaten, snapként, és utána pl másnap reggel kirakja azt snap storyba is, ami kicsit nekem bunkónak jön le, de mindegy.

2021. jan. 25. 20:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Aki bal lábbal kelt fel, vagy csak kötekedős kedvébe van, az kérem ne írjon. Aki viszont szeretne segíteni, tanácsot adni, az tegye meg!
2021. jan. 25. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Akarja, hogy felfigyelj rá végre. (Csak, hát, messze van...)
2021. jan. 25. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, azért reagál mindenre ilyen "tükörként". Az utolsót azért tartod bunkónak, mert hogy azt a képet csak neked kellett volna, hogy szánja? Ezt nem egészen értem.
2021. jan. 27. 09:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát, ha nekem elküldi privát snapként, miért rakja ki utána storyba is? Ezzel kb elárulta magát hogy csak én kaptam meg, de azért azt is akarja hogy mások is lássák 😂😂
2021. jan. 27. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ja, hát kicsit lehet, hogy pörög ezen és ragyogni akar a fényben...
2021. jan. 27. 11:02
 6/7 A kérdező kommentje:
És miért hagy sokáig mostanába snapchaten delivered-en? azaz nem nyitja meg, akár napokig..
2021. febr. 8. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
6# mert nem érdekli, hogy mit írsz, vagy teljesen tisztában van vele, hogy meredten nézed, hogy mikor olvassa el már, és épp ezért nem teszi, hogy húzzon. Nem szimpatikus.
2021. febr. 8. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!