Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mit mondjak neki?
A lényeg, hogy van egy srác csak pár hónappal idősebb nálam, osztálytársak vagyunk. Tavaly egész évben szerelmes voltam belé, ő volt az első szerelmem. Nagyon jóban voltunk és minden héten találkoztunk, ketten és mindig jó volt de nem történt semmi "olyan" tehát nem jártunk, Aztán jött a karantén és csak írtunk egymásnak, azt se sokat és nekem elmúltak az érzéseim de most, hogy újra elkezdődött az iskola, kiderült, hogy szerelmes belém, a legjobb haverja árulta el bizalmasan meg a többiek is mondták. Én nem tudom teljesen biztosan, hogy állok vele, tetszik de egyenlőre nem vagyok annyira szerelmes mint előtte. Szoktunk beszélgetni. Szerintetek megkérjem, hogy beszélgessük és mondjam el neki kb ezt:Figyelj sok mindent hallottam és tudni szeretném mi az igazsaág, barátok vagyunk vagy többek annál?
Soha nem volt még barátom szóval nem nagyon tudom, hogy működnek ezek a dolgok. Köszönöm ha idáig elolvastad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!